Partycentrum De Keet van Heerde

Dinerbon Heerde Partycentrum De Keet van Heerde
Adres
Eperweg 55
8181EV Heerde
Telefoon
0578-691591
Dinerbon Heerde Partycentrum De Keet van Heerde

U kunt nu ook met uw Dinerbon genieten bij familiebedrijf de Keet van Heerde in Brasserie Meet & Eat. Hier heeft inmiddels de 5e generatie zijn opwachting gemaakt om voor u diners ‘op maat gemaakt’ te verzorgen; of het nu gaat om een intiem etentje voor twee of om een gezelschap van 400 personen! De Keet van Heerde is een begrip in de wijde omgeving en nu kunt u hier ook terecht met uw Dinercheque.

De Keet bestaat al sinds 1892 en was toen al een trefpunt en pleisterplaats voor handelsreizigers en dorpsbewoners. Na een degelijke maaltijd kon men weer met frisse moed op stap. In de loop der jaren is er veel veranderd, maar aan een aantal zaken blijven wij hechten: goed gastheerschap en een gemoedelijke sfeer. Inmiddels is de Keet uitgegroeid tot een partycentrum met een sfeervol restaurant gelegen in het mooie Veluwse landschap en eenvoudig bereikbaar. In onze moderne keuken worden al onze diners vers bereid met de beste ingrediënten. Onze koks zijn ware keukenmeesters en kunnen met al uw wensen rekening houden. Onze attente bediening zorgt dat het u tijdens uw bezoek aan niks ontbreekt. Afrekenen kan gewoon met uw Dinerbon!

 

Centraal staat ook Meet & Eat als ontmoetingsplek vanwege de gunstige ligging bij de op- en afrit van de A50. Naast het restaurant beschikken wij over twee multifunctionele zalen voorzien van een podium, bar en dansvloer. Deze accommodatie stelt ons in staat uw receptie, personeelsfeest of reünie perfect te verzorgen.

 

Wij verwelkomen u graag bij Brasserie Meet & Eat of voor grotere gezelschappen, feesten, vergaderingen en andere bijeenkomsten bij Partycentrum de Keet van Heerde. Ook met uw Dinercheque!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10