Le Souk d'Orient

Dinerbon Heilig Landstichting Le Souk d'Orient
Adres
Profetenlaan 2
6564BL Heilig Landstichting
Telefoon
024 3823112
Dinerbon Heilig Landstichting Le Souk d'Orient
Dinerbon Heilig Landstichting Le Souk d'Orient
Dinerbon Heilig Landstichting Le Souk d'Orient
Dinerbon Heilig Landstichting Le Souk d'Orient

Restaurant Le Souk d’Orient is een integratieplek waar enthousiaste koks met veel passie voor het vak aan het werk zijn

Kom je met jouw dinerbon langs bij Restaurant Le Souk d’Orient? Dit is een integratieplek waar enthousiaste koks met veel passie voor het vak aan het werk zijn. Het team is afkomstig uit het Midden-Oosten en weet hierdoor als geen ander hoe de smaken tot in detail uit te werken zijn. Maar liefst 15 statushouders uit Nijmegen krijgt de kans om hun passie voor lekker drinken en eten met jou te delen. Kom gezellig langs voor een kookworkshop, een lunch of een borrel en maak vandaag nog een reservering met jouw dinerbon. Je bent ervan verzekerd dat je helemaal wordt ondergedompeld in de sfeer en de warmte dat het Midden-Oosten je te bieden heeft.

Jouw zintuigen worden vanaf het eerste moment geprikkeld bij Restaurant Le Souk d’Orient

Kom je langs bij Restaurant Le Souk d’Orient, dan weet je zeker dat zintuigen vanaf het eerste moment geprikkeld worden. Proef bijvoorbeeld heerlijke hartige Mezze’s of diverse huisgemaakte zoetigheden. Restaurant Le Souk d’Orient wil je graag de Levantijnse keuken laten proeven, de integratie van statushouders in Nederland en het hele team een toekomst vol met kansen bieden. Draag jij binnenkort jouw steentje bij door langs te komen met je dinercheque?

De afstand tot de arbeidsmarkt wordt verkleind bij Restaurant Le Souk d’Orient

Restaurant Le Souk d’Orient is ervan overtuigd dat integratie het beste kan worden gestimuleerd door iedereen inkomen, werk en opleiding te geven, maar dit wel vanuit een eigen kracht te doen. In het restaurant kan er dan ook met veel passie worden gekookt, en dat proef je direct als je de eerste gang voor je krijgt. Wacht daarom niet langer en maak snel en eenvoudig een reservering met je dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10