Pannenkoekenboerderij Aan de Linge

Dinerbon Hemmen Pannenkoekenboerderij Aan de Linge
Adres
Molenstraat 18
6672LA Hemmen
Telefoon
0488 725 800
Dinerbon Hemmen Pannenkoekenboerderij Aan de Linge
Dinerbon Hemmen Pannenkoekenboerderij Aan de Linge
Dinerbon Hemmen Pannenkoekenboerderij Aan de Linge

Kom naar de pannenkoekenboerderij Aan de Linge met u Dinerbon of Dinercheque om te genieten van onze ambachtelijke pannenkoeken. Leuk om te weten: de tarwe uit ons beslag komt uit eigen dorp! Aan de Linge gevestigd in een voormalige graanschuur gelegen op Landgoed Heerlijkheid Hemmen. De graanschuur is om getoverd tot een sfeervol restaurant. Om een ontspannen sfeer te creëren is er gebruik gemaakt van hoge en lage tafels. Leuk voor de kinderen is er een speelhoek met een fantasiekeuken! Met mooi weer kunt u uiteraard een mooi plekje zoeken op ons terras en genieten van de mooi omgeving.

Onze menukaart bestaat uit een ruime keuze tussen zestig verschillende pannenkoeken. Kom genieten van zoete, hartige en de specialiteiten pannenkoeken die op ambachtelijke wijze door onze koks worden gebakken. Wat deze pannenkoeken zo bijzonder maakt is het gebruik van streekproducten. Is er iemand mee die niet van pannenkoeken houdt? Dat maakt niet uit! Op de kaart staan een aantal ander hoofdgerechten, zoals de vegetarische quiche of de boerenschnitzel. En voor de kinderen een ruime keuze uit kindergerechten van pannenkoeken tot soep. Onze menukaart bevat voor ieder wat wils en dat allemaal met u Dinnercheque!

Bent u helemaal enthousiast geworden? Kom dan gauw met u Dinerbon of Dinercheque naar molenstraat 18 te Hemmen! Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 11 uur. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10