Kasteel de Essenburgh

Dinerbon Hierden Kasteel de Essenburgh
Adres
Zuiderzeestraatweg 199
3849 AE Hierden
Telefoon
+31 (03)41 45 18 41                                     
Dinerbon Hierden Kasteel de Essenburgh

Ga even terug in de tijd en breng een bezoek aan Kasteel de Essenburgh

Wil je een keer helemaal in stijl dineren met jouw partner, familie of met vrienden? In dat geval biedt Kasteel de Essenburgh in Hierden een fijne uitkomst. In de gewelvenkelder van het kasteel is de keuken gebouwd, waar enkel wordt gewerkt met verse en mooie producten die gebonden zijn aan het seizoen van het jaar dat je langskomt. Het restaurant is erg kleinschalig en een tafel reserveer je eenvoudig met jouw dinerbon. Met wie kom jij binnenkort een keer culinair genieten?

De keuken is iedere dag geopend tussen 12:00 uur - 21:00 uur

De keuken in de gewelvenkelder van Kasteel de Essenburgh in Hierden is iedere dag geopend tussen 12:00 uur - 21:00 uur. Je kunt tijdens deze uren met jouw dinercheque dus terecht voor een vers bereide en overheerlijke lunch, maar vanaf 17:00 uur ben je met de dinerbon ook van harte welkom voor het diner. In totaal biedt het restaurant van Kasteel de Essenburgh in Hierden ruimte voor zestig gasten en iedere avond wordt er een verfijnd drie gangen dagmenu geserveerd. Laat je verassen en boek vandaag nog jouw tafel.

Kies uit diverse heerlijke gerechten op de a la carte kaart

Naast een drie gangen dagmenu heb je ook de keuze uit heerlijke gerechten op de a la carte kaart. Kom je langs met een groot gezelschap, dan is er in overleg uiteraard ook een ander menu mogelijk. Geniet met je dinercheque de hele avond van een prettige sfeer terwijl je uitstekend bediend wordt door het gastvrije personeel. De avond kun je ook nog afsluiten met een lekker drankje in de sfeervolle bar en het buitenterras biedt een geweldig uitzicht over het landgoed.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10