Herberg de Boerenkinkel

Dinerbon Hoenderloo Herberg de Boerenkinkel
Adres
Middenweg 7
7351 BA Hoenderloo
Telefoon
055 3781256
Dinerbon Hoenderloo Herberg de Boerenkinkel
Dinerbon Hoenderloo Herberg de Boerenkinkel

Als u een overnachting het hotel De Boerenkinkel heeft geboekt hoeft u niet te vrezen dat u met een lege maag naar bed hoeft. Het restaurant dat bij het hotel hoort, dat dezelfde naam draagt, voorziet hier namelijk als geen ander in. Hier kunt u terecht voor een snelle hap maar u kan ook plaatsnemen als u lekker lang wilt tafelen. Ook met een Dinerbon van Diner Cadeau bent u hier van harte welkom.

Ondanks dat de naam doet denken dat het hier gaat om een stel boerenkinkels zullen ze, het personeel, er alles aan doen om uw avond tot een succes te volbrengen. U kunt hier terecht voor een lekker kopje koffie en een gebakje. Daar weten ze u altijd wel in te voorzien. Het is immers van een hoge kwaliteit. Het eten dat u bij de lunch en voor het diner kunt bestellen is van eenzelfde kwaliteit. Kom snel een keertje een dinertje eten en u zult versteld staan van wat er voor u op tafel wordt getoverd. De specialiteiten van het restaurant zijn lekkere stoofpotjes maar als u geen fan bent van deze heerlijkheden dan bent u ook meer dan welkom om één van de andere gerechten een kans te geven. Elke dag staan er nieuwe dag gerechten op de kaart, u wordt dan ook verwend met een maaltijd die wordt klaargemaakt met dagverse ingrediënten. Dat is een garantie waar u op aan kunt.

Boek dus snel een overnachting bij De Boer’nkinkel en kom genieten van een maaltijd in dit gezellige restaurant. Ook met een Dinercheque van Diner Cadeau bent u een geëerde gast.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews