Het Deelerhof

Dinerbon Hoenderloo Het Deelerhof
Adres
Krimweg 35
7351 AV Hoenderloo
Telefoon
055 - 378 17 21
Dinerbon Hoenderloo Het Deelerhof

Woont u in de buurt van de Veluwe of bent u er voor een weekendje weg? Kom dan lunchen of dineren bij Het Deelerhof in het hart van Hoenderloo. Het is ook mogelijk om uw Dinerbon hier te verzilveren! Het Deelerhof biedt u alles wat de Veluwe zo mooi maakt: gastvrijheid, klassieke gerechten en verse streekproducten. Bovendien kunt u ook nog eens buiten op het terras zitten en genieten van de rust en de ruimte. Proef de Veluwe met uw Dinercheque!

Het Deelerhof is een zeer geschikte plek als u zin heeft in een avond uitgebreid tafelen. Zo kunt u voor slechts €26,95 al een driegangendiner bestellen. U kunt dan steeds bij elke gang kiezen uit vier verschillende gerechtjes. Zo kunt het menu precies invullen naar uw eigen voorkeur! In de wintertijd kunt u de Dinerbon ook besteden aan het bijzondere wildmenu van Het Deelerhof. Dan kunt u onder andere tournedos van wild zwijn, hazenpeper volgens Veluws recept of hertenbiefstuk met rode wijnsaus bestellen. Uiteraard kunt u ook gewoon een hoofdgerecht kiezen van de a la carte menukaart. Wat dacht u van varkenshaasmedaillons, Hollandse kogelbiefstuk, botervisfilet of een vegetarisch stoofpotje? Bij Het Deelerhof geniet u van traditionele gerechten die buitengewoon goed bereid zijn.

Het Deelerhof is vanwege de gunstige ligging een leuke plek om een etentje te combineren met een dagje uit. Neem dan ook uw Dinercheque mee. U kunt onder andere wandelen en fietsen in de Hoge Veluwe of het Deelerwoud. Een hapje en drankje zullen na een tocht in de natuur extra lekker smaken!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.9/10
96% beveelt ons aan