Alexandros Huissen

Dinerbon Huissen Alexandros Huissen
Adres
Vierakkerstraat 38
6851 BG Huissen
Telefoon
026 379 8647
Dinerbon Huissen Alexandros Huissen
Dinerbon Huissen Alexandros Huissen
Dinerbon Huissen Alexandros Huissen

Het Griekse restaurant Alexandros is gevestigd aan de Vierakkerstraat in Huissen.. Zo is het samen delen van eten erg belangrijk. Het restaurant is met de Griekse stijlen ingericht. U zult dus bij Alexandros het echte Griekenland beleven terwijl u geniet van uw heerlijke maaltijd! Voor uw dinerbon krijgt u dus het optimale Griekenland gevoel. Alexandros is zeer geschikt voor jong & oud. Kom dus gerust langs met uw vrienden of laat uw kinderen kennis maken met het echte Griekse gevoel! Het personeel van Alexandros werkt hard en zal u vriendelijk helpen met al uw vragen en wensen. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken en hoeft u alleen maar te genieten.

In de keuken worden heerlijke Griekse gerechten klaar gemaakt. Dit doen de koks met veel liefde en passie. Zo krijgen de gerechten de beste smaken en krijgt u alleen de lekkerste gerechten geserveerd. Dat allemaal voor uw dinercheque! Op de kaart staan verschillende menu’s. Zo zijn er de specialiteiten van de kok, specialiteiten van de grill, salades, mezedes (koud en warm), hoofdgerechten, traditionele ovengerechten, mixed grills, visgerechten, vegetarische gerechten en kindermenu’s. Er is zoveel keuze dat er voor iedereen zeker iets lekkers te eten is! Een aantal voorbeelden van gerechten zijn: Midia (mosselen met knoflook en roomsaus), Glossa (sliptongetjes met friet, salade, knoflook en olijfolie) en Dolmadakia (druivenbladeren gevuld met gehakt en rijst).

Alexandros is geopend van dinsdag tot en met zondag tussen 13:00 uur en 22:00 uur. Wilt u dus lekker smullen? Pak dan snel uw dinercheque of dinerbon en ga naar restaurant Alexandros!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10