De Hooibergbar

Dinerbon Hulshorst De Hooibergbar
Adres
Harderwijkerweg 479
8077RJ Hulshorst
Telefoon
0341 451541
Dinerbon Hulshorst De Hooibergbar

Wist u dat u met uw dinerbon, naast dat u er mee uit eten kunt gaan bij een van de vele restaurants die zijn aangesloten, ook heerlijk kunt borrelen of genieten van een aperitiefje voor het eten in een echt oer-Hollands gezellig bruin café? En wist u dat dit café waar u met uw dinercheque welkom bent zich ook nog een bevindt in een prachtig hotel? We hebben het hier over niets minder dan de Hooibergbar, dé bar van Apollo Hotel de Beyaerd. In de Hooibergbar kunt u uw vrienden ontmoeten voor een drankje of bijvoorbeeld even heerlijk informeel praten onder het genot van een likeurtje met uw collega’s.

De inrichting van de Hooibergbar is zeer ouderwets en gezellig met een ronde bar met een rieten “dak”, veel houten elementen, hoge ronde barkrukken en een knisperende openhaard. Zo kunt u heerlijk neerzinken in een van de fauteuils bij het vuur om aldaar even bijt e komen van de drukte van alledag. De wanden zijn gedecoreerd met historische platen en oude potten en vazen, wat het geheel ook een hoog huiskamergehalte geeft. U zult zich ongetwijfeld thuis voelen in de Hooibergbar, waar het gezellige barpersoneel het u iedere avond goed naar de zin zal proberen te maken wanneer u langskomt met uw dinerbon.

Om gezellig in de Hooibergbar iets te drinken hoeft u geen gast te zijn van het Apollo Hotel de Beyaerd. Eenieder is welkom voor een lekker drankje en een hoop gezelligheid. Klinkt de Hooibergbar als een plek voor u? Twijfel dan niet langer en kom snel eens langs met uw dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10