De Veluwse Huyskamer

Dinerbon Hulshorst De Veluwse Huyskamer
Adres
Harderwijkerweg 497
8077 RJ Hulshorst
Telefoon
0341 - 451541

Apollo Hotel de Beyaerd is bijzonder mooi gelegen op de Veluwe, tussen Harderwijk en Nunspeet in. Hotel de Beyaerd is één van de weinige paviljoenhotels van Nederland. Het sfeervolle hoofdgebouw wordt omringd door een aangelegde bostuin, een openlucht zwembad en een zonneweide. Het pittoreske restaurant ‘de Veluwse Huyskamer’ maakt onderdeel uit van Apollo Hotel de Beyaerd. Kom met uw Dinerbon sfeervol dineren in ‘de Veluwse Huyskamer. Met haar pittoreske en huiselijke interieur voelt u zich ongetwijfeld meteen thuis! Het restaurant is een knip oog naar het verleden van het hotel. De geschiedenis van het hotel begint namelijk toen het gebouw nog een boerderij was. Door hier naar te verwijzen in het interieur is het gevoel van huiselijkheid versterkt en zal men met veel genoegen een maaltijd tot zich kunnen nemen.

In ‘de Veluwse Huyskamer’ kunt u met uw Dinerbon lunchen en dineren.  Onze keukenbrigade werkt enkel met producten van hoge kwaliteit, liefst uit de streek en van het seizoen, opdat wij u alleen het beste serveren. Daar komt bij dat wij vaak met ambachtelijke en biologische producten werken! Het is bij Apollo Hotels namelijk zeer belangrijk dat men met een gerust hart kan eten, inkopen wordt dan ook gedaan met arendsogen. Duurzaamheid vereist namelijk waakzaamheid.

Kom dus op pittoreske wijze met uw Dinercheque dineren in ‘de Veluwse Huyskamer’. En wees niet bang om een nachtje in het hotel door te brengen, hier is het ten alle tijden goed toeven. Zowel in de winter als de zomer maanden. Bij De Beyaerd wachten ze met smart op uw komst.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10