Ons Hoekje

Dinerbon Ingen Ons Hoekje
Adres
Dorpsstraat 11
4031MC Ingen
Telefoon
0344 601264
Dinerbon Ingen Ons Hoekje

Ons Hoekje is al meer dan 25 jaar een begrip in het Gelderse dorp Ingen. Het café-restaurant is door de jaren heen niet alleen een gezellige ontmoetingsplek voor dorpsgenoten geworden, maar fungeert ook als thuishaven voor een aantal lokale verenigingen. Ook als je niet in of om Ingen woont ben je natuurlijk meer dan welkom in dit etablissement aan de Dorpsstraat 11. Het café is voorzien van een klassieke houten toog, terwijl de eetzaal vanwege de knusse inrichting voor een warme huiselijke sfeer zorgt waar je met plezier van een hapje en een drankje geniet. Als het mooi weer is kun je ook op het ruime terras van Ons Hoekje plaatsnemen, zodat je dankzij het fraaie uitzicht op het groene achterland tijdens het eten en drinken heerlijk tot rust komen. Ons Hoekje is op maandag en dinsdag gesloten. Op woensdag, donderdag en vrijdag kun je er vanaf 4 uur ‘s middags met je dinerbon of dinercheque terecht en op zaterdag en zondag vanaf 12 uur ‘s middags. Op alle openingsdagen sluit de keuken om 8 uur ‘s avonds. Na dat tijdstip kun je desgewenst nog wel een aantal uurtjes in het café de bloemetjes buiten zetten.

De menukaart van dit restaurant staat vol met huisgemaakte gerechten. Zo kun je er tijdens de lunch onder meer genieten van vers afgebakken luxe broodjes of er smikkelen van een omelet, uitsmijter of pannenkoek. Voor wat betreft het diner biedt Ons Hoekje je de mogelijkheid om a la carte uit drie gangen te kiezen. Je kunt je smulpartij onder meer van start laten gaan met een soep, salade of gamba’s in huisgemaakte tomatensaus. Voor wat betreft het hoofdgerecht biedt dit restaurant je diverse vleesvarianten aan die geserveerd worden met 2 soorten verse groenten, friet, gebakken aardappelen en salade. Het is ook mogelijk om voor een plate-variant te gaan, zodat je onder meer kunt genieten van Gelderse rookworst die op ambachtelijke wijze door de plaatselijke slager wordt gemaakt.

Ongeacht het soort en aantal lekkernijen dat je bij Ons Hoekje hebt verorberd, je kunt ze allemaal aan het einde van je verblijf gewoon met het saldo van je dinercheque of je dinerbon betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10