Restaurant Dukdalf

Dinerbon Kerkdriel Restaurant Dukdalf
Adres
Zandstraat 9
5331PG Kerkdriel
Telefoon
0418 674 195
Dinerbon Kerkdriel Restaurant Dukdalf
Dinerbon Kerkdriel Restaurant Dukdalf
Dinerbon Kerkdriel Restaurant Dukdalf

Restaurant Dukdalf is een gezellig restaurant op een toplocatie aan de Zandstraat in Kerkdriel. Het restaurant met terras kijkt uit over het water en de jachthaven. Bijzonder detail is dat het restaurant gebouwd is op palen, wat ook wel een dukdalf genoemd wordt. Vandaar dus dat deze naam gekozen is! U kunt hier terecht van woensdag t/m zondag tussen 12:00 en 23:00 voor een smakelijke lunch, borrel of diner. Neem gerust uw Dinerbon mee.

Door de bourgondische en moderne inrichting is Restaurant Dukdalf een plek waar iedereen zich snel thuis zal voelen. Dit gevoel wordt versterkt door de vriendelijke bediening die er alles aan doet om u in de watten te leggen. Ze accepteren ook uw Dinerbon. Tijdens de lunch worden er heerlijke gerechten geserveerd die net wat verder gaan dan een broodje ham of kaas. Zo kunt u onder andere een bol met pulled pork of boerenbrood met garnalenkroketten bestellen. Bijzonder is de streekklassieker ‘Broodje Kerkdriel’ met gebakken Kerkdrielse champignons, ham, spek ui en prei. Ook in de avond kunt u bij Restaurant Dukdalf terecht met uw Dinercheque. De gepassioneerde chefs bereiden de meest uiteenlopende gerechten voor u in de semi-open keuken. Bestel bijvoorbeeld eendenborst met een krokant van hazelnoot of roodbaars met kikkererwten ras el hanout en saffraanjus. Vers uit de keuken, recht op uw bord!

Restaurant Dukdalf is de perfecte plek om een lange zomeravond door te brengen. Ga op het terras zitten en geniet van een uitgebreid diner, een mooi glas wijn en een schitterend uitzicht. Daarna betaalt u gemakkelijk met uw Dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10