Molen de Zwaluw

Dinerbon Kesteren Molen de Zwaluw
Adres
Batterijenweg 19
4041 DA Kesteren
Telefoon
0488 - 488833
Dinerbon Kesteren Molen de Zwaluw
Dinerbon Kesteren Molen de Zwaluw
Dinerbon Kesteren Molen de Zwaluw

In een sfeervolle omgeving in het hartje van Nederland vindt u pannenkoekenrestaurant Molen de Zwaluw, waar u sinds kort met uw dinerbon terecht kunt. Gelegen in het mooie Kesteren midden in de Betuwe is dit de perfecte plaats om te komen dineren wanneer u overdag de prachtige natuur hebt verkend. Bijvoorbeeld te voet of te fiets over de vele wandel en fietspaden in de regio. Pannenkoekrestaurant Molen de Zwaluw bevindt zich, zoals de naam al doet vermoeden, in een korenmolen in het dorp die in 2002 is gebouwd. Dit zorgt voor een zeer unieke ruimte. De inrichting is namelijk zeer modern en dit steekt prachtig af tussen de mooie houten constructies van de molen zelf.

Waar de naam van het restaurant wat betreft het molen gedeelte perfect aansluit bij de verwachting is de term pannenkoekenrestaurant wellicht iets misleidend. U kunt uiteraard met uw dinercheque komen genieten van de lekkerste pannenkoeken en poffertjes uit de wijde omtrek, maar daarnaast staan er nog vele andere heerlijke gerechten op de kaart, zoals kogelbiefstuk met gebakken champignon en ui of een gevulde scharrelkip met rode wijnsaus.

Naast de perfecte plek om met uw familie of vrienden uitgebreid te komen dineren, kunt u bij pannenkoekenrestaurant Molen de Zwaluw ook perfect uw feest vieren. Het personeel van de Zwaluw kan voor u prachtige bruiloften, recepties, high tea’s en barbecues organiseren waarbij de catering uiteraard geheel verzorg wordt. Kom met eigen ogen zien welke mogelijkheden deze prachtige molen allemaal biedt en vergeet niet uw dinercheque mee te nemen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10