Grand Café De Bolder

Dinerbon Lathum Grand Café De Bolder
Adres
De Muggenwaard 16
6988BX Lathum
Telefoon
0313 631620

Aan De Muggenwaard in Lathum staat Grand Café De Bolder. Dit is een chique restaurant gelegen aan de jachthaven ’t Eiland. Het Grand Café ademt een warme en huiselijke sfeer uit. Door de nieuwe inrichting en de goede opknapbeurt ziet Grand Café De Bolder er weer als nieuw uit! Wat bij zo’n nieuwe draai hoort is het accepteren van uw dinerbon. Dit doet De Bolder dan ook graag! U kunt bij De Bolder zowel binnen als buiten zitten. Buiten is er een ruim terras aanwezig waar meer dan 65 personen kunnen zitten. Tijdens het nuttigen van uw gerecht op het terras kunt u uitkijken over de prachtige Gieseplas! In de wintermaanden kunt u bij Grand Café De Bolder terecht voor feesten en partijen! Er is bijvoorbeeld live muziek en er worden thema avonden georganiseerd. Verder wordt u uitstekend geholpen door het hardwerkende team van De Bolder. Zij staan paraat om u te helpen met al uw vragen en wensen en er voor te zorgen dat u het bezoek aan De Bolder nooit meer zult vergeten!

De Bolder heeft een eenvoudige en niet te uitgebreide menukaart. Door de eenvoud van de kaart kan het Grand Café zich van een verrassende kant laten zien. U kunt dus speciale en heerlijke gerechten verwachten waar u heerlijk van kunt genieten met uw dinercheque!

U kunt bij Grand Café De Bolder terecht van woensdag tot en met zondag van 12:00 uur tot 22:00 uur. Zij hopen u snel te ontvangen met uw dinercheque of dinerbon!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10