Grand Cafe Rutgers

Dinerbon Lathum Grand Cafe Rutgers
Adres
De Muggenwaard 7
6988 BX Lathum
Telefoon
0313 - 632963
Dinerbon Lathum Grand Cafe Rutgers
Dinerbon Lathum Grand Cafe Rutgers
Dinerbon Lathum Grand Cafe Rutgers

Aan de Rhederlaag en midden in de prachtige natuur die deze te bieden heeft kunt u het Grand Café Rutgers vinden. Bij Rutgers spelen ze mooi in op de omgeving. Met een prachtig terras aan het water weten ze het klaar te spelen om een zeer aangename ervaring voor u aan te bieden. U bent dan ook meer dan welkom om hier van te genieten. Ook als u met een Dinerbon van Diner Cadeau wilt betalen.

Het Grand Café is de aangewezen locatie om tijdens de zomer te genieten van de zon. Het terras ligt pal aan het water en het is daarom goed toeven als het zonnetje hoog aan de hemel staat. Maar ook als deze wat gezakt is, is het nog steeds een lekker plekje om een drankje te nuttigen. Maar ook als het zonnetje wordt afgeschermd door een wolkendek, of zelfs als het aan het regenen is, kunt u bij Rutgers genieten. Het restaurant binnen is namelijk net zo knus.

Rutgers speelt goed in op de locatie die ze hebben weten te bemachtigen. Ze organiseren met veel plezier een barbecue met alles er op en er aan voor u. Ook andere privé aangelegenheden zijn hier meer dan welkom. Zo kunt u altijd terecht om met het team van Rutgers op het water bezig te zijn.

Voor een bruiloft draaien ze hun hand ook niet meer om, hier hebben ze namelijk meer dan genoeg ervaring mee tegenwoordig. Als u het overlaat aan het personeel van Rutgers kunt u er van uit gaan dat het een succesvol feestje gaat worden.

Ook met een Diner Cadeau Dinercheque mag u hier altijd een vorkje mee komen prikken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10