Grand Cafe Markt 5

Dinerbon Lichtenvoorde Grand Cafe Markt 5
Adres
Markt 5
7131 DG Lichtenvoorde
Telefoon
0544 374444
Dinerbon Lichtenvoorde Grand Cafe Markt 5
Dinerbon Lichtenvoorde Grand Cafe Markt 5
Dinerbon Lichtenvoorde Grand Cafe Markt 5
Dinerbon Lichtenvoorde Grand Cafe Markt 5

Met uw Dinerbon heeft u nu de mogelijkheid om heerlijk te komen eten bij Grand Café Markt 5. Schuif hier aan en geniet van de meest heerlijke gerechten. U kunt hier genieten van de lekkerste gerechten van onze topkeuken. Kom bij ons tot rust in de ons restaurant met onze eigentijdse en sfeervolle inrichting.

Onze top-chef en zijn keukenbrigade zullen aan het werk gaan om het u zoveel mogelijk naar uw zin te maken. U wordt bij Markt 5 van binnenkomst tot vertrek helemaal in de watten gelegd met de lekkerste gerechten. Neem een kijkje op onze kaart en geniet van de meest uiteenlopende gerechten. Een ware traktatie voor uw mond. Ook kunt u bij ons een kijkje nemen op onze uitgebreide borrelkaart. Wij bieden heel veel lekkere dranken aan zo is er voor elke gelegenheid en elk gerecht wel een lekkere dorstlesser te vinden die er naadloos op aansluit. Komt u snel een keer langs om heerlijk te genieten? Misschien is Grand Café Markt 5 ook wel dé plek om uw Dinercheque te besteden. Mocht het lekker weer zijn dan kunt u ook nog eens plaatsnemen op ons gezellige terras. Onze oplettende en attente bediening zorgen er ook mede voor dat uw avondje uit eten bij Markt 5 hét perfecte avondje uit eten is.

Wilt u heerlijk eten in een ongedwongen en sfeervolle setting met gastvrije bediening en heerlijk eten? Dan is Grand Café Markt 5 zeker de plek voor u! Ook kunt u hier terecht met uw Dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10