Restaurant t Zwaantje

Dinerbon Lichtenvoorde Restaurant t Zwaantje
Adres
Ziewentseweg 1
7131 LA Lichtenvoorde
Telefoon
0544 - 371236
Dinerbon Lichtenvoorde Restaurant t Zwaantje

Breng met uw Dinerbon eens een bezoek aan restaurant ’t Zwaantje. Dit gezellig ingerichte restaurant, met mooi gedekte tafels en een sfeervolle openhaard staat garant voor een avondje volop genieten. ’t Zwaantje is gelegen in de Achterhoek, in het mooie Lichtenvoorde. De Duitse grens en winkelsteden Doetinchem en Winterswijk zijn op enkele minuten verwijderd.

’s Ochtend vroeg kunt u hier al terecht voor een ontspannen begin van uw dag. Met een vers gezet kopje koffie en eventueel een heerlijke gebakje, terwijl u op uw gemak de krant leest. Rond de lunchtijd staat het vakkundige keukenteam klaar om heerlijk broodjes, frisse salades of een lekkere dagsoep voor u te bereiden. Voor het diner is er een uitgebreide a la carte kaart met gerechten uit de medíterraan, maar ook met een regionaal karakter.

De keukenbrigade en het bediend personeel willen het u zo veel mogelijk naar de zin maken. Zo stelt de chef kok ook voor gasten met specifieke dieetwensen of allergieën een heerlijk alternatief menu samen. Dit is mogelijk doordat er enkel wordt gewerkt met verse producten, die het liefst rechtstreeks van de boerderij of de teler vandaan komen. De filosofie bij ’t Zwaantje is dat het eten herkenbaar, goed, eerlijk én smakelijk moet zijn. Zo komt bijvoorbeeld het malse vlees direct van een naburige boer vandaan. Het is de koks van ’t Zwaantje gelukt om voor een goede prijs een heerlijk menu samen te stellen van goede kwaliteit. U kunt deze in zijn geheel bekijken op de website. U zult ook zien dat de basis Frans is met een vleugje Italiaans. Ook de wijnkaart van ’t Zwaantje is de moeite waard met mooie Franse en Italiaanse wijnen en wijnen uit de andere wijnlanden. Voor de kleine gasten is er een speciale menukaart met heerlijke kindergerechten.

Komt u snel eens langs met uw dinercheque?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10