Skik & Zo

Dinerbon Lichtenvoorde Skik & Zo
Adres
Boschlaan 26
7131 RC Lichtenvoorde
Telefoon
0544 487650
Dinerbon Lichtenvoorde Skik & Zo

Midden in de Achterhoek vindt u Skik & Zo. Dit sfeervolle en familievriendelijke restaurant is prachtig gelegen in een groene, landelijke sfeer. Hier kunt u terecht voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner. U bent van harte welkom om met uw dinerbon of dinercheque te komen genieten van dit pareltje in Lichtenvoorde.

Bij Skik & Zo staan wij open voor iedereen. Kom dus gerust met de gehele familie langs bij ons en geniet van heerlijk eten en drinken terwijl uw kinderen zich buiten kunnen vermaken op onze grasvelden en bij onze speeltuinen. Voor ons ontbijt op z’n Duits, met warme broodjes, kazen en Duitse worsten,  kunt u elke zondagochtend terecht. Voor lunch en diner hebben wij een heerlijke kaart voor u samengesteld. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een ambachtelijk schnitzel op z’n Achterhoeks, wrap met pulled pork en seizoensgebonden stoofpotjes. Ook hebben wij altijd een aanbod van wildvlees voor u. Zeker onze Wildzwijn Burger is een echte aanrader. Op dinsdag- t/m vrijdagavond hebben wij een aanschuif concept. Voor slechts €10,- kunt u eten wat er die dag gemaakt wordt door onze koks.

Bent u al nieuwsgierig geworden naar ons restaurant? Kom dan snel langs bij ons in Lichtenvoorde met uw dinerbon of dinercheque en geniet van heerlijk eten en drinken in een sfeer die in de Achterhoek thuishoort: ongedwongen en landelijk.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10