Betuwsch Badhuys

Dinerbon Lienden Betuwsch Badhuys
Adres
Lienderveldsestraat 10
4033 BC Lienden
Telefoon
0344-750816
Dinerbon Lienden Betuwsch Badhuys
Dinerbon Lienden Betuwsch Badhuys
Dinerbon Lienden Betuwsch Badhuys

Het Betuwsch Badhuys is gevestigd in Lienden aan de Lienderveldsestraat. Wij zijn een kleinschalige sauna midden in het prachtige Betuwe. Doordat wij zo kleinschalig zijn kunt u rekenen op veel aandacht, gastvrijheid en personeel dat u helemaal in de watten zal leggen. U kunt na een heerlijk wellness arrangement bij ons van een uitstekende maaltijd komen genieten met uw dinerbon. Wij zijn zeer geschikt voor een vriendinnen dag of een vrijgezellenfeest voor vrouwen, maar u kunt ook zeker langskomen met uw partner voor een romantisch uitje! U kunt zelfs bij ons terecht voor een overnachting in onze pipowagen! Wij verzorgen het gehele jaar door verschillende acties waarbij u kunt denken aan verschillende gezichtsbehandelingen of een romantisch sauna bezoek. Met uw dinercheque bent u bij ons aan het juiste adres als u voor heerlijk eten, gastvrijheid en rust komt.

Wij ontvangen u graag met koffie, thee en heerlijke lekkernijen. Onze keuken bereid verschillende maaltijden voor u. Wanneer u bij ons komt overnachten zullen wij voor u een heerlijk ontbijt klaarmaken, maar u kunt bij ons natuurlijk ook lunchen met ons huisgemaakte soep of heerlijk een diner eten. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met uw dinercheque een gezellige lunch op onze hooizolder te houden, of te gaan voor een uitgebreide high tea met zoetige hapjes en drankjes!

Kom langs met uw Dinercheque of Dinerbon en geniet van onze heerlijke maaltijden terwijl u uitkijkt  op de prachtige boomgaard en weilanden!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10