Restaurant De Roseboom

Dinerbon Lieren Restaurant De Roseboom
Adres
Kanaal Zuid 344
7364CA Lieren
Telefoon
055 506 0646
Dinerbon Lieren Restaurant De Roseboom

Bij Restaurant De Roseboom in Lieren kunt u terecht voor goed eten voor een eerlijke prijs. Gevestigd langs het Apeldoornse Kanaal kunt u hier genieten van een Hollandse kaart die met liefde en passie bereid wordt. Wij werken altijd met verse ingredienten uit de regio en producten van hoge kwaliteit. Kom gezellig langs met uw dinerbon of dinercheque.

Naast onze ruime binnenruimte hebben wij ook een zonnig terras en een schaduwrijk terras. Tijdens koudere dagen kunt u dus lekker binnen zitten en tijdens warmere dagen kunt u heerlijk genieten van het zonnetje of rustig in de schaduw in de frisse lucht lunchen of dineren met uitzicht over het Apeldoorns Kanaal. Voor de lunch kunt u bij ons terecht voor onder andere ambachtelijke tosti’s, uitsmijters en heerlijke hamburgers. Met diner hebben wij een groot aanbod van vis- en vleesgerechten. Zo hebben wij vele soorten schnitzels, verse vis zoals zalm-, schol- of pangafilet, heerlijk kipgerechten, de beste ossenhaas specialiteiten en een ruime keuze uit biefstukken en burgers. Ook aan de kleintjes hebben wij gedachten met onze kindermenu’s. Kom dus gezellig langs met de hele familie.

Bij De Rosenboom in Lieren kunt u heerlijk oud-Hollands genieten. In een ongedwongen, warme sfeer nodigen wij u van harte uit met uw dinerbon of dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10