Restaurant de Witte Wieven

Dinerbon Lochem Restaurant de Witte Wieven
Adres
Zwiepseweg 157
7241PT Lochem
Telefoon
+31 573 745 002
Dinerbon Lochem Restaurant de Witte Wieven
Dinerbon Lochem Restaurant de Witte Wieven

Aan de Zwiepseweg in Lochem staat Restaurant en Spelerij de Witte Wieven. Het is een landelijk restaurant waar de prijs kwaliteit verhouding hoog in het vaandel staat. Bij dit restaurant krijgt u voor uw dinercheque zowel heerlijk eten als een goede service. U wordt namelijk met open armen ontvangen en uw gehele bezoek lang vriendelijk geholpen. Restaurant en Spelerij de Witte Wieven is een restaurant waar jong en oud terecht kan. Zo kunt u iedereen kennis laten maken met de heerlijke gerechten die worden bereid bij Restaurant en Spelerij de Witte Wieven. Binnen is een speelruimte voor de kinderen. Zo kunt u heerlijk na tafelen terwijl de kinderen aan het spelen zijn. Buiten is er ook genoeg voor de kinderen en volwassenen te beleven. Zo lopen er onder andere een aantal dieren in de dierenweide!

Bij Restaurant en Spelerij de Witte Wieven kunt u terecht voor een heerlijke lunch of diner, maar ook voor een buffet en een lekker kopje koffie met wat lekkers. Genoeg gelegenheden om voor langs te gaan met uw dinerbon! Er is een lunchkaart, drankenkaart, kaart met voorgerechten en kindergerechten, plate kaart, a la carte, visgerechten en maaltijdsalades, pannenkoekenkaart en desserts. Voor jong en oud is er dus genoeg heerlijk eten om uit te kiezen!

Het restaurant is geopend van maandag tot en met zondag, behalve op dinsdag. De openingstijden zijn van 10:00 uur tot 21:00 uur. Restaurant en Spelerij de Witte Wieven ziet u graag langskomen met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10