Restaurant De Goudsberg

Dinerbon Lunteren Restaurant De Goudsberg
Adres
Hessenweg 85
6741 JP Lunteren
Telefoon
0318 481018
Dinerbon Lunteren Restaurant De Goudsberg
Dinerbon Lunteren Restaurant De Goudsberg

Wees welkom bij restaurant De Goudsberg in Lunteren. Dit restaurant is gelegen op het mooiste plekje van de Veluwe met een prachtig uitzicht over de landerijen en andere plaatsen in de omgeving. Een bezoek aan ons restaurant is perfect te combineren met een mooie wandeltocht door het bos en de natuur. U kunt hier terecht met uw dinerbon of dinercheque.

Bij restaurant De Goudsberg kunt u terecht voor zowel lunch als diner. Onze uitgebreide kaart biedt voor ieder wat wils. Wij hebben heerlijk vis- en vleesgerechten en werken met veel producten uit de regio. Bij onze voorgerechten kunt u bijvoorbeeld genieten van ons Veluwse boerenbrood en ingrediënten als Lunterse kaas en Kabouterhuisjes uit het Buurtbos. Als hoofdgerechten hebben wij een heerlijke kipfilet van de streek, een Veluws stoofpotje of verse visgerechten met zalm en Victoria Baars. Kortom, er is voor ieder wat wils op onze kaart. Onder het genot van een hapje en een drankje geniet u bij ons in een prachtige omgeving van een heerlijke middag of avond uit. ‘s Zomers hebben wij tevens een terras waar u kunt genieten van de zon, het uitzicht en uitstekend eten en drinken.

Beleef met uw dinerbon of dinercheque een landelijke ervaring bij ons op de Veluwe. U bent hier van harte welkom met het hele gezin om te genieten van onze diverse kaart. Onze openingstijden variëren per seizoen. Neem voor de zekerheid even een kijkje op onze site.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10