Sauna & Beauty de Veluwe

Dinerbon Lunteren Sauna & Beauty de Veluwe
Adres
Boslaan 17
6741 DJ Lunteren
Telefoon
0318-483453
Dinerbon Lunteren Sauna & Beauty de Veluwe
Dinerbon Lunteren Sauna & Beauty de Veluwe
Dinerbon Lunteren Sauna & Beauty de Veluwe

Bij Sauna de Veluwe in Lunteren begrijpen wij dat een dag heerlijk ontspannen heerlijk afgesloten moet worden met een goede maaltijd. Daarom kunt u nadat u een bezoek aan een van onze sauna’s stoomcabines, baden of beautycentrum in ons restaurant genieten van een grote verscheidenheid aan overheerlijke gerechten, ook met uw Dinerbon . Het gastvrije personeel zal u met open armen ontvangen zodat u het fantastische gevoel dat u over hebt gehouden aan uw massage of beautybehandeling niet meteen kwijtraakt.

Wij hebben een uitgebreide kaart met vlees-, vis- en vegetarische gerechten, een panini- en snackkaart, een dessertkaart, een drankenkaart en een specialiteitenkaart die elke twee maanden wisselt en seizoensgebonden gerechten bevat. U kunt dus bij ons terecht voor zowel een goed glas wijn als een uitgebreid viergangendiner. Onze professionele chef-kok zorgt dat de kwaliteit altijd hoog is en maakt gebruik van dagverse en pure producten. Hierdoor zijn onze gerechten niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond. Daarnaast willen wij altijd rekening houden met uw dieet of allergie. Stel onze bediening op de hoogte en de kok zal zorgen dat er voor u een heerlijk alternatief wordt bereid. 

U zult bij het restaurant van Sauna de Veluwe in de geest van ons Wellness centrum koninklijk behandeld worden. De vriendelijke en professionele bediening zullen zorgen dat u uw ontspannen gevoel niet kwijtraakt, maar dat het juist versterkt wordt. Ga herboren de deur uit bij Sauna de Veluwe en combineer uw behandeling met een overheerlijk diner! Wij accepteren ook uw Dinercheque.  

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10