de Korenmolen

Dinerbon Maasbommel de Korenmolen
Adres
Bovendijk 6
6627 KT Maasbommel
Telefoon
0487 542 610
Dinerbon Maasbommel de Korenmolen
Dinerbon Maasbommel de Korenmolen
Dinerbon Maasbommel de Korenmolen
Dinerbon Maasbommel de Korenmolen

Bent u op zoek naar een leuke en unieke bestedingsmogelijkheid van uw dinerbon in het land van Maas en Waal? Kom dan een bezoek brengen aan restaurant De Korenmolen aan de Maasdijk in Maasbommel. Dit restaurant bevindt zich in een gerestaureerde korenmolen en heeft door de rustieke inrichting een erg gezellige en huiselijke sfeer, waardoor u zich er snel thuis zult voelen. De mooie dijk waaraan restaurant De Korenmolen is gevestigd, leent zich perfect voor lange wandel- en fietstochten. Neem het nabijgelegen ‘Pontje van Megan’ en u bent binnen enkele minuten in de provincie Brabant!

Op de menukaart bij restaurant De Korenmolen staan Hollandse gerechten die bereid zijn van de meest verse producten uit de streek. Hierdoor wordt voor u de beste kwaliteit en smaak van het eten gegarandeerd en kunt u met uw dinercheque optimaal genieten van de lekkerste en gezondste maaltijden. Vaak worden de maaltijden aangepast aan het seizoen, zo kunt u in het voorjaar heerlijk asperges komen eten die op traditionele wijze worden geserveerd met ham en ei. Ook voor een goede steak kunt u echter terecht bij De Korenmolen! Vraag de bediening om advies voor de beste wijnen bij uw gerecht, zij denken graag met u mee!

Het team van de bediening en de keukenbrigade hoopt u snel welkom te mogen heten in de prachtige molen aan de Maasdijk. U kunt uiteraard met uw dinercheque betalen, dus vergeet deze niet meenemen wanneer u een bezoek brengt aan restaurant De Korenmolen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10