The Golden Source

Dinerbon Malden The Golden Source
Adres
Schoolstraat 160
6581BG Malden
Telefoon
024 3586532
Dinerbon Malden The Golden Source
Dinerbon Malden The Golden Source
Dinerbon Malden The Golden Source
Dinerbon Malden The Golden Source

Let op! Uw Diner Cadeau kan niet gebruikt worden om af te halen.

The Golden Source in Malden staat in het teken van de Aziatische keuken

The Golden Source in Malden staat in het teken van de Aziatische keuken. Je hebt met je dinerbon bijvoorbeeld de keuze uit een lekker maandmenu en een keuzemenu. Ideaal als je bijvoorbeeld met een grote groep uit eten wilt gaan. Door de verschillende gerechten is er altijd voor ieder wat wils. Kom je binnenkort met jouw dinerbon langs bij The Golden Source in Malden? Voor een drankje kun je ook altijd met de dinercheque even plaatsnemen in de Asian Lounge. Ideaal als je jouw weekend wilt starten of een speciaal feest graag wilt vieren.

De rijke historie van de smaak van Azië bij The Golden Source in Malden

De rijke historie van de smaak van Azië staat centraal bij The Golden Source in Malden. De verschillende Oosterse keukens staan centraal en worden stuk voor stuk op tafel gezet. Je kiest met je dinercheque uit diverse authentieke Aziatische tapas en shared dining. Bij The Golden Source in Malden kun je dan ook altijd uitstekend met jouw gezelschap genieten van tal van soorten Aziatische tapasgerechten. Je creëert hierdoor direct een band met de groep waar je mee gaat uit eten.

The Golden Source in Malden is van dinsdag tot en met zondag geopend

The Golden Source in Malden is van dinsdag tot en met zondag geopend. Je bent van dinsdag tot en met donderdag van harte welkom tussen 17:00 uur - 21:30 uur en van vrijdag tot en met zondag met je bij The Golden Source in Malden van harte welkom tussen 17:00 uur - 22:00 uur. Op welke dag in de week wil je graag langskomen met jouw gezelschap? Loop spontaan binnen of reserveer alvast een tafel op de door jouw gewenste datum.

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10