Grand Café De M'ooije Waard

Dinerbon Millingen aan de Rijn Grand Café De M'ooije Waard
Adres
Sint Willibrordstraat 20
6566DD Millingen aan de Rijn
Telefoon
0481 434 430
Dinerbon Millingen aan de Rijn Grand Café De M'ooije Waard
Dinerbon Millingen aan de Rijn Grand Café De M'ooije Waard

Aan de Sint Willibrordstraat in Millingen aan de Rijn vindt u Grand Café De M'ooije Waard. Vanaf nu kunt u ook hier terecht met uw dinercheque. Het is een Grand Café dat ieder moment van de dag het bezoeken waard is. Dit kunt u zeker doen met familie, vrienden of collega’s. U kunt hier optimaal genieten van lekker eten zoals lunchen en dineren, maar ook een heerlijke borrel drinken met daarbij iets lekkers. U komt helemaal tot rust in de ontspannen omgeving van het restaurant! Het dorpje Millingen waar Grand Café De M'ooije Waard zich bevindt is klein en charmant, maar heeft haar gasten veel te bieden.  In het mooie dorpje vindt u het prachtige natuurgebied Millingenwaard. Hier kunt u lekker fietsen of wandelen. Ook kunt u dit doen over de Rijndijk. U kunt vooraf of na zo’n heerlijke wandeling met uw dinerbon uitstekend terecht bij Grand Café De M'ooije Waard.

De koks bereiden heerlijke voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Dit doen zij iedere dag met veel passie en liefde en met verse producten en ingrediënten. Voor de lunch krijgt u bijvoorbeeld heerlijk vers afgebakken wit stokbrood, een broodje hamburger, tosti’s en nog vele andere heerlijke dingen!  Voor het hoofdgerecht kunt u onder andere kiezen uit  varkenshaas-saté en een wrap vega.

Het restaurant is geopend van dinsdag t/m zondag geopend. De openingstijden kunnen per dag verschillen, dus kijk zeker even op de site! Tot snel met uw dinercheque of dinerbon bij Grand Café De M'ooije Waard!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10