Sauna en Beauty Oase

Dinerbon Nederasselt Sauna en Beauty Oase
Adres
Rijksweg 3
6612 AG Nederasselt
Telefoon
024-6221718
Dinerbon Nederasselt Sauna en Beauty Oase
Dinerbon Nederasselt Sauna en Beauty Oase

Bij Sauna & Beauty Oase in Nederasselt begrijpen wij dat een dag heerlijk ontspannen heerlijk afgesloten moet worden met een goede maaltijd. Daarom kunt u nadat u een bezoek aan een van onze sauna’s stoomcabines, baden of beautycentrum in ons restaurant genieten van een grote verscheidenheid aan overheerlijke gerechten, ook met uw Dinerbon . Het gastvrije personeel zal u met open armen ontvangen zodat u het fantastische gevoel dat u over hebt gehouden aan uw massage of beautybehandeling niet meteen kwijtraakt.

Onze menukaart zit simpel in elkaar; wij bieden vlees-, vis- en vegetarische gerechten voor de lunch en het diner. Ook hebben wij een heerlijk uitgebreid lunchbuffet, maar u kunt ook altijd a la carte bestellen. Daarnaast hebben wij bijzondere maandmenu’s, die aan de hand van het seizoen worden samengesteld. De lunch is van 12.00 tot 17.00 en van 17.00 tot 21.00 serveren wij heerlijke dinergerechten. Onze professionele chef-kok zorgt dat de kwaliteit altijd hoog is en maakt gebruik van dagverse en pure producten. Hierdoor zijn onze gerechten niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond. Daarnaast willen wij altijd rekening houden met uw dieet of allergie. Stel onze bediening op de hoogte en de kok zal zorgen dat er voor u een heerlijk alternatief wordt bereid.  

U zult bij Sauna & Beauty Oase in de geest van ons Wellness centrum koninklijk behandeld worden. De vriendelijke en professionele bediening zullen zorgen dat u uw ontspannen gevoel niet kwijtraakt, maar dat het juist versterkt wordt. Ga herboren de deur uit bij Sauna & Beauty oase en combineer uw behandeling met een overheerlijk diner! Wij accepteren ook uw Dinercheque.  

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews