Grand Cafe Lust

Dinerbon Nijkerk Grand Cafe Lust
Adres
Plein 2b
3861AB Nijkerk
Telefoon
033 247 00 44
Dinerbon Nijkerk Grand Cafe Lust
Dinerbon Nijkerk Grand Cafe Lust
Dinerbon Nijkerk Grand Cafe Lust

Zoekt u een gezellig restaurant in het levendige oude centrum van Nijkerk? U kunt met de Dinerbon ook terecht bij Grand Café ’t Regthuys. Het is gevestigd op de begane grond van het oude waaggebouw. U komt binnen via de heerlijk verwarmde wintertuin, waar u het gehele jaar door kunt genieten van de levendigheid op het plein en haar monumentale panden. Rust weer even helemaal uit onder het genot van een hapje en drankje. Bij Grand Café ’t Regthuys wordt ook uw Dinercheque geaccepteerd!

U kunt bijvoorbeeld gezellig komen lunchen bij Grand Café ’t Regthuys. Op de lunchkaart vindt u onder andere een gebonden champignonsoep met hamreepjes, een oerbol met romige brie en pijnboompitjes en een ciabatta uit de oven met salami, mozzarella, tomaat en pesto. Wilt u liever warm lunchen met uw Dinerbon? Ga dan voor de hamburger of de varkenshaassaté! In de avond kunt u genieten van een uitgebreid diner in een knusse huiskamersfeer. Onder de hoofdgerechten vindt u lekkernijen zoals varkenshaas gevuld met champignons, Zuid-Amerikaanse lendebiefstuk en zeebaars met rivierkreeftstaartjes en kreeftensaus. Bijzonder is dat veel ingrediënten gegrilld, gebakken, gestoofd en gerookt worden in de Big Green Egg houtskooloven. Dit geeft de gerechten een volle en unieke smaak! Proef het zelf tijdens een diner met uw Dinercheque.

Neem ook gerust uw kinderen mee naar Grand Café ’t Regthuys. Zij kunnen iets uitkiezen van de speciale kinderkaart. Zo serveren ze bijvoorbeeld kinderporties van saté en spareribs, maar ook kroketten en frikandellen. De patat en appelmoes zal hierbij ook niet ontbreken!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews