Chidoz Nijmegen

Dinerbon Nijmegen Chidoz Nijmegen
Adres
MOLENSTRAAT 112
6511 HK Nijmegen
Telefoon
024 675 9226
Dinerbon Nijmegen Chidoz Nijmegen

Het recept voor een goede burrito is simpel. Vul een verse tortilla met slow cooked vlees, verse toppings en prikkelende salsa’s. Rol het op en klaar. Lekker, maar het maakt een burrito niet legendary. Wij nemen de classic burrito en voegen daar nieuwe flavours aan toe. Lente-ui uit Vietnam, gegrilde groenten uit Italië, the best the world has to offer. 

FAST, FUN & FRESH

Bij Chidóz maken we alles vers. Van het slow cooked vlees tot de snoeihete salsa’s. Aan de bar kies je zelf de ingrediënten voor jouw burrito, bowl of taco. Tip: voeg zwarte rijst toe om van jouw maaltijd een superfood versie te maken. Daarna wordt alles recht voor je neus klaargemaakt. Muy buenoz!

MODERN DAY MEXICAN

Bij ons geen mariachimuziek of mannen met sombreroz. Bij Chidóz geniet je van modern Mexicaans eten in een dito atmosfeer. Schuif aan voor een snelle lunch of kom langs met je amigoz voordat jullie gaan stappen. Eet je liever thuis? No problemo, bestel online en laat je burrito thuis bezorgen. Wel zo makkelijk.  

Chidóz is momenteel te vinden in Utrecht, Eindhoven, Nijmegen, Haarlem, in een van de keukens van Mooie Boules in Amsterdam en sinds kort ook in Den Bosch

Dus. Waar wacht je op? Chidóz! Vamoz!

Natuurlijk kunt je ook hier de rekening voldoen met je Dinerbon of Dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10