DeDaale Spijs & Ijs

Dinerbon Nijmegen DeDaale Spijs & Ijs
Adres
Daalseweg 279
6521GL Nijmegen
Telefoon
024 675 7345
Dinerbon Nijmegen DeDaale Spijs & Ijs

Aan de Daalseweg in Nijmegen staat DeDaale Spijs & IJs. Uw dinerbon kunt u hier nu ook verzilveren tegen heerlijke lekkernijen. In dit kleurrijke en artistieke restaurant bent u van harte welkom. Het leuke team van DeDaale Spijs & IJs telt u helemaal op uw gemak. U kunt namelijk met al uw vragen en wensen bij hen terecht en zij proberen u dan zo goed mogelijk te helpen. U kunt lekker ontbijten, lunchen en dineren. De openingstijden van het restaurant zijn:

Maandag/Dinsdag: gesloten
Woensdag: 9.30 uur tot 17.00 uur
Donderdag, vrijdag, zaterdag 9.30 uur tot 20.30 uur
Zondag 9.30 uur tot 17.00 uur

Jong en oud zijn van harte welkom. Kom gerust langs met uw gezin of met uw collega’s of met uw vrienden. Alles is mogelijk!

Bij binnenkomst ruikt u al meteen de geur van vers afgebakken brood en heerlijke koffie. Op het menu van DeDaale zijn verschillende heerlijke gerechten te vinden zoals soepen, soft baquette, dikke boterhammen (wit of bruin), warme lunchgerechten, salades en tosti’s van dikke boterhammen. Allemaal te betalen met uw dinercheque! Spijs & IJs heeft ook zelfgemaakte appeltaart, cake-frites met vanillesaus, of zelfs een pancake met roomijs, noten, slagroom met een topping van karamel. U kunt uiteraard ook genieten van verschillende heerlijke drankjes.

Voor een positieve start van de dag of juist een positieve afsluiting van de dag gaat u met uw dinercheque of dinerbon naar DeDaale Spijs & IJs!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10