Ketelhuis

Dinerbon Nijmegen Ketelhuis
Adres
Thermionpark 30
6663MM Nijmegen
Telefoon
024 2001300
Dinerbon Nijmegen Ketelhuis

Wil je gezellig eten en veel smaken proeven? Pak dan je Dinerbon en ga naar Nijmegen. Daar kun je terecht in het Ketelhuis, een erg gezellig restaurant en waar je fantastisch kunt eten. Maar Ketelhuis is meer dan enkel een restaurant. Het is ook een wijn-, whiskey- en bierproeverij, heeft flexwerkplekken voor ondernemers en je kunt er terecht als je een feestje of evenement te vieren hebt. Het uitgangspunt bij Ketelhuis is het 'wij-gevoel'. Ketelhuis is daarom voor een horecaontmoetingsplek, waarnaar je familie of vrienden en je Dinercheque naartoe neemt om onder het genot van heerlijk eten, of een hapje en een drankje lekker kunt bijkletsen.

De historie van het Ketelhuis

Het Ketelhuis is gevestigd in een heel bijzonder pand, namelijk een oude fabriek. De fabriek werd in 1937 opgericht en men produceerde er radiolampen. De machines werden aan de gang gehouden door stoom dat werd opgewekt in de nog steeds bij de fabriek staande 18 meter hoge schoorsteenpijp. De stoomketels in de fabriek verwijzen naar de naam 'Ketelhuis'. In 1957 werd de fabriek overgenomen door Philips en het werd een fabriek waar transistors werden geproduceerd. Uiteindelijk werd de productie in 1984 overgeplaatst en bleef de fabriek tot 2018 leegstaan, totdat het huidige restaurant er werd geopend.

Foodsharing

Bij Ketelhuis eet je met je Dinerbon niet a la carte, zoals in veel restaurants gebruikelijk is. Het concept van Ketelhuis is foodsharing. Zo kun je meerdere gerechtjes proeven en lekker met je gezelschap delen. Dat is wel zo gezellig toch? Foodsharing bestaat uit 3 of 4 rondes. Per ronde kies je twee gerechten van de kaart en een ketelhapje. Daarbij kies je dus niet uit het standaard voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, maar kies je gewoon de gerechtjes van de kaart die jij lekker vindt voor een bepaalde ronde. Daarbij kun je kiezen uit soep, koude gerechten, warme gerechten en ketelhapjes. Natuurlijk kun je zelf je rondes dusdanig indelen dat je met voorgerechtjes begint en wat grotere gerechtjes kiest als hoofdgerecht. De gerechten zijn allen zeer divers, van Hollandse hap, tot exotische gerechtjes en natuurlijk kies je ook een toetjes. Naast de foodsharing kaart is er ook nog een wijnkaart en een wijn- en hapjeskaart. Kom dus met je Dinercheque naar Ketelhuis en geniet van verschillende smaken van de vele gerechtjes.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10