Restaurant de Gelagkamer

Dinerbon Nijmegen Restaurant de Gelagkamer
Adres
Waalkade 50a
6511 XP Nijmegen
Telefoon
024 - 360 3380
Dinerbon Nijmegen Restaurant de Gelagkamer
Dinerbon Nijmegen Restaurant de Gelagkamer
Dinerbon Nijmegen Restaurant de Gelagkamer

Terugkeren naar de Nijmeegse Middeleeuwen in de Gelagkamer. Hier kunt u met uw Dinerbon dineren met uitzicht op de Waalbrug, de historische pakhuizen en het Dorpje Lent aan overkant van de rivier. Gelagkamer is een middeleeuwse term voor een kamer waar gegeten. Gedronken en bediend word. Dit concept staat uiteraard als een huis en wordt u nog steeds geboden in de Gelagkamer!

De menukaart van de Gelagkamer heeft voor ieder wat wils. Zowel voor lunch als diner zijn wij geopend en serveren wij heerlijke vlees- en visgerechten en vegetarische gerechten. Laat de namen van de gerechten als Roversvlees en Gegrild Koningsmaal u niet misleiden. De gerechten zijn moderne specialiteiten bereid van uitsluitend verse en duurzame producten. Voor studenten hebben wij een speciaal (voordeliger) menu en ook uw kinderen hoeven bij de Gelagkamer niets te missen.

Ons restaurant is zeer ruim en is volgens velen, en uiteraard ook volgens ons, gevestigd in het mooiste pand van Nijmegen. Wij hebben diverse kleinere en grote ruimtes, die u ook kunt afhuren voor groepen of speciale gelegenheden.

Op onze website vindt u alle mogelijkheden voor het gebruiken van onze zalen én u kunt daar een kijkje nemen in onze menukaart en foto’s van ons restaurant. Zo kunt u nu al beginnen met de voorpret van een heerlijk avondje uit.

Komt u eens met uw Dinercheque langs voor een heerlijke hapje of een uitgebreide maaltijd. Wij kunnen altijd rekening houden met uw speciale wensen en verzorgen voor u een avond precies zoals u hem graag heeft. Tot snel!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10