Restaurant Donatellos Nijmegen

Dinerbon Nijmegen Restaurant Donatellos Nijmegen
Adres
Eerste Walstraat 18
6511GG Nijmegen
Telefoon
024 3601181
Dinerbon Nijmegen Restaurant Donatellos Nijmegen
Dinerbon Nijmegen Restaurant Donatellos Nijmegen
Dinerbon Nijmegen Restaurant Donatellos Nijmegen

Uit eten in Nijmegen bij een echte Italiaan, is dat iets wat u goed zou bevallen? Dan moet u met uw dinerbon echt eens een bezoek brengen aan Restaurant Donatello’s. Restaurant Donatello’s bevindt zich aan de Eerste Walstraat 18, een gezellige straat in deze bruisende stad. Bij Restaurant Donatello’s bent u met uw dinercheque altijd welkom voor een gezellige culinaire avond en een goede maaltijd. Italiaans eten zit bij alle medewerkers van dit restaurant in hart en nieren, en dat kunt u zeker merken aan de smaak van het eten en aan de echte Italiaanse gastvrijheid! Restaurant Donatello’s vindt u niet alleen in Nijmegen, maar ook in Leiden, Maastricht en Arnhem. De eerste vestiging is open gegaan in 1987, en dat het restaurant daarna is uitgebreid naar drie andere steden dat is natuurlijk een erg goed teken.

In de keuken van Restaurant Donatello’s worden dagelijks voor u heerlijke verse Italiaanse specialiteiten bereid. Van smaakvolle pasta’s met verse sauzen tot knapperige pizza’s die rijkelijk zijn belegd. Extra leuk is dat u bij uw bezoek met uw dinerbon aan restaurant Donatello’s zelf ook een beetje voor chef kunt spelen. U kunt namelijk zelf een pizza samenstellen met verschillende toppings. Zo kunt u uw pizza helemaal naar uw smaak aanpassen! Naast de welbekende pasta- en pizzagerechten kunt u bij Donatello’s ook heerlijke vis en vleesgerechten verkrijgen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een lekker stukje zalm van de grill met bijpassende groenten en garnituur.

Lijkt het uw wel wat om lekker in Italiaanse stijl uit eten te gaan in Nijmegen? Wacht dan niet langer en breng een bezoek aan Donatello’s Nijmegen. Uw dinercheque is hier ook altijd hartelijk welkom dus vergeet deze beslist niet mee te nemen wanneer u richting Donatello’s vertrekt!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10