Sauna en Beauty Thermen

Dinerbon Nijmegen Sauna en Beauty Thermen
Adres
Panovenlaan 3
6525 DZ Nijmegen
Telefoon
024-3600303
Dinerbon Nijmegen Sauna en Beauty Thermen
Dinerbon Nijmegen Sauna en Beauty Thermen

In een rustige en bosrijke omgeving in Nijmegen ligt Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen. Hier kunt u niet alleen genieten van sauna’s, baden en beautybehandelingen, maar ook van een heerlijke maaltijd in het restaurant of een gezond vruchtensapje in de relaxruimte. Met uw Dinerbon of Dinercheque bent u van harte welkom om hier van te komen genieten.

U vindt heerlijke gerechten voor de lunch, borrel en het diner op de menukaart. Naast vaste gerechten biedt het restaurant ook dagelijks wisselende gerechten die passen bij het seizoen en de streek. Kies met uw Dinerbon voor een verrukkelijke salade met Italiaans gekruide kip, rucola, rode ui en frambozendressing of een Italiaanse bol met rundercarpaccio, basilicumpesto en Parmezaanse kaas. Heeft u grote trek? Ga dan voor een mixed grill  van vier soorten vlees met frisse huisgemaakte Tzatzikisaus of een verrassende op buikspek gebakken kabeljauw met huisgemaakte stroop en Riesling-wijnsaus. Uiteraard is ook aan de vegetariër gedacht! Wat dacht u van heerlijke portobello’s gemarineerd in olijfolie en gevuld met brie, zongedroogde tomaten, honing en een mix van noten? En laat u niet van de wijs brengen, maar de ‘Hemelse en helse modder’ is om van te smullen! Dit dessert bestaat uit twee soorten chocolademousse met een bolletje chocolade-ijs. Als chocoliefhebber, moet u deze een keer proeven!

Verder geniet u bij Sauna & Beauty de Thermen van een ruim assortiment aan heerlijke drankjes, waaronder verse vruchtensappen en smoothies, verschillende bieren van de tap en een aantal mooie wijnen. Ervaar het zelf en kom langs met uw Dinercheque om te genieten van al dit lekkers.

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10