WITTE Borrel & Bites

Adres
Van Welderenstraat 90
6511MR Nijmegen
Telefoon
0615097501
Dinerbon Nijmegen WITTE Borrel & Bites
Dinerbon Nijmegen WITTE Borrel & Bites
Dinerbon Nijmegen WITTE Borrel & Bites

De WITTE Foodbar mag dan niet in het meest bruisende plekje van Nijmegen liggen, maar wel aan een gezellig straatje die je zeker niet mag overslaan. De WITTE Foodbar is een hippe, kleinschalige zaak waar je zowel kunt lunchen, als borrelen en dineren. De zaak staat ook bekend om haar uitgebreide wijnkaart. De foodbar heeft zijn deuren geopend in 2016 en is nu een zeer geliefde plek onder een breed publiek. Van studenten tot mensen met een grote portemonnee. Dat is ook precies wat de WITTE Foodbar wil, eten en drinken aanbieden voor iedereen. Met de uitgebreide kaart kan je het namelijk zelf zo gek maken als je wil. En als je je Dinercheque meeneemt, wordt het helemaal een leuke avond!

Een kleine greep uit de hoofdgerechten: Ierse biefstuk, Spicy zalm, Falafel en grote gamba's. De prijzen variëren van 12,50 tot 17,50 euro, een zeer schappelijke prijs voor wat je krijgt. Maar alvorens je aan het hoofdgerecht begint, kan je de voorgerechten eigenlijk ook niet links laten liggen. Wat dacht je van scampi piri-piri, escargots of rundercarpaccio? Mocht je na al deze lekkernijen nog plek over hebben in je buik, ga dan voor een kaasplankje, Luikse wafel of een chocoladetaartje. Betaal de rekening gerust met je Dinerbon.

En als echte wijnliefhebber zit je hier op de juiste plek. Er staan diverse soorten rode en witte wijnen op de kaart. Er is ook rosé en voor een echte feestelijke stemming ga je voor een goed glas champagne. En als je verder wil borrelen met wat sterkere dranken is dat bij de WITTE Foodbar geen enkel probleem. Op de kaart vind je diverse buitenlands gedestilleerde dranken. Ook een borrel kan je prima betalen met je Dinercheque bij de WITTE Foodbar.

Je kan reserveren via de website, zodat je zeker weet dat je een plekje hebt in deze trendy zaak. Neem je Dinerbon mee en geniet samen met je gezelschap van een geslaagde avond!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10