Yukimi

Dinerbon Nijmegen Yukimi
Adres
Grotestraat 76
6511 VD Nijmegen
Telefoon
024-3228425
Dinerbon Nijmegen Yukimi
Dinerbon Nijmegen Yukimi

Geniet met uw Dinerbon van heerlijke sushi en Yakitori gerechten bij Yukimi in Nijmegen. Yukimi is het eerste ‘All You Can Eat’ restaurant in Nijmegen en is gespecialiseerd in het bereiden en serveren van sushi en Japanse Yakitori gerechten. Geïnspireerd door de Japanse keuken en traditionele Japanse gerechten en door het werken met enkel verse producten pogen wij de authentieke Japanse smaak naar Nederland over te brengen. Gebruik uw Dinerbon om uzelf een avond onder te dompelen in de Japanse keuken.

Naast ons ruime aanbod aan de lekkerste sushi en Yakitori gerechten laten wij onze creativiteit ook graag los op het bedenken en creëren van nieuwe en moderne gerechten. Als u geen zin heeft in sushi hebben wij bovendien voldoende alternatieven voor uw Dinerbon. Onze kaart is gevarieerder dan u denkt!

Dus heeft u zin in sushi of een ander Japans gerecht? U bent meer dan welkom bij Yukimi voor ‘A Taste of Japan’. Neem nog even de regels door van ons 'All You Can Eat' buffet, dan zien wij u met uw Dinercheque verschijnen!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan