De Buuren

Dinerbon Nunspeet De Buuren
Adres
Stationslaan 21
8071 CJ Nunspeet
Telefoon
0341 - 250250
Dinerbon Nunspeet De Buuren
Dinerbon Nunspeet De Buuren
Dinerbon Nunspeet De Buuren

De Buuren is een gezellig café-restaurant in het centrum van Nunspeet, waar iedereen graag komt voor een hapje en drankje. Men ontmoet elkaar in een modern ingericht restaurant met een hippe sfeer. Ook u bent van harte welkom om hier zorgeloos genieten van goede service en lekker eten. En uw Dinerbon is dat ook! De Buuren is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, vanaf 12:00.

De Buuren staat voor kwaliteit op ieder moment van de dag. Begin de dag goed met een perfecte kop koffie en ambachtelijk gebak van een Veluwse patissier. In het middag uur kunt u bij De Buuren terecht voor een smakelijke lunch met uw Dinerbon. Dan kunt u onder andere heerlijke belegde sneden brood bestellen, zoals de Pulled chicken met laos marinade en de Gravad lachs met bieslook en citroencrème. Wilt u nog wat uitgebreider lunchen? Ga dan voor een omelet, club sandwich of hamburger! De Buuren is ook een gezellige plek om te dineren met uw Dinercheque. Zoals u misschien al opmerkte aan de eerder genoemde broodjes, heeft De Buuren geen traditionele menukaart. U kunt de verassende gerechten in een kleine of grote portie bestellen. Dat maakt dit restaurant de ideale bestemming voor de grote en kleine trek, óf als u het moeilijk vindt om te kiezen!

Bent u een dessertliefhebber? Dan bent u bij De Buuren aan het goede adres voor iets speciaals. Wat dacht u van Mangomousse geserveerd op een hazelnootcrumble met rode bessencrème? Kom dus gauw eens gezellig dineren bij De Buuren met uw Dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10