De Triangel

Dinerbon Nunspeet De Triangel
Adres
Stationslaan 64-A
8071CN Nunspeet
Telefoon
0341 454 625
Dinerbon Nunspeet De Triangel

Restaurant De Triangel aan de Stationslaan 64A is hét adres bij uitstek in Nunspeet dat gespecialiseerd is in pizza en döner kebab. Het etablissement biedt niet extreem veel ruimte om er ter plekke van de gerechten te genieten. Maar de porties die er op je bord verschijnen zijn daarentegen aangenaam ruim bemeten. De Triangel richt zich ook op het thuisbezorgen van hun gerechten, maar als je voor die optie kiest kun je NIET gebruik maken van je dinerbon of dinercheque. De bezorger zal die betaalwijze namelijk niet accepteren. Breng je daarentegen een bezoek aan De Triangel om daar van een hapje en drankje te genieten, dan is (deels) betalen met een bon of cheque natuurlijk geen probleem. Het restaurant is van zondag tot en met donderdag open van 3 uur ‘s middags tot 11 uur ‘s avonds en op vrijdag en zaterdag van 3 uur ‘s middags tot 1 uur ‘s nachts.

Pizzaliefhebbers zullen bij hun bezoek aan De Triangel niet teleurgesteld worden, want er is keuze uit meer dan 30 verschillende varianten. Natuurlijk kun je voor klassiekers, zoals de immer populaire pizza Margherita of pizza Hawaï gaan, maar wil je écht eens van iets bijzonders genieten dan ga je voor exclusievere smaaksensaties. Wat dacht je bijvoorbeeld van de pizza Dello Chef met tomaten, kaas, malse kipfiletreepjes, jalapeno peppers, gerookte aubergine en ui of de pizza Sultan die rijk belegd wordt met tomaten, kaas, sucuk, paprika en ui? Het restaurant biedt je ook de mogelijkheid om een pizza op maat voor je te maken, waarbij je helemaal zelf bepaalt welke toppings erop komen. Heb je grote trek en wil je ook meteen echt waar voor je geld? Kies dan voor één van de overheerlijke schotels of complete menu’s van De Triangel, zodat je gegarandeerd geen hongerig gevoel meer hebt als je de zaak verlaat. Maar ook voor een snelle hap ben je bij dit restaurant aan het juiste adres. Op de menukaart prijken onder meer ook een tiental verschillende broodjes en het befaamde patatje kapsalon.

Kortom, besluit je je dinercheque of dinerbon bij De Triangel te benutten, dan krijg je dankzij hun ronduit schappelijke prijzen aangenaam veel lekkers voor het beschikbare saldo.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10