Friends & Bites

Dinerbon Nunspeet Friends & Bites
Adres
Randmeerweg 8
8071SH Nunspeet
Telefoon
0880 70 81 05
Dinerbon Nunspeet Friends & Bites

Friends ’n Bites, de nieuwe restaurant filosofie van EuroParcs, gaat grenzen verleggen. Het wordt dé ontmoetingsplaats van Nunspeet bij uitstek. En met maar een doel: puur en intens samen genieten van de hoogstaande kookkunsten die hier zullen aangeboden worden. En dit in een perfect entourage en een eigentijdse sfeer! Geniet hier met uw Dinercheque!
De entourage en sfeer van Friends 'n Bites zijn niet in één woord te vatten! Het staat hier bol van emotie... Het trendy Restaurant annex Grand Café met een ruw randje is dé ontmoetingsplaats bij uitstek! De plaats waar je nieuwe en oude vrienden ontmoet... en puur en intens samen kunt genieten. Zien en gezien worden....maar vooral gezellig!
De keuken van Friends 'n Bites neemt je mee terug naar de voeding zoals onze verre voorvaderen die ook gegeten hebben. Je zintuigen worden geprikkeld bij het nuttigen van vers bereid eten, met als basis verse producten van hoge kwaliteit. Met een verrassende smaaksensatie als gevolg...een onvergetelijke ervaring! Uw avondje is helemaal af als u deze afrekent met uw Dinerbon.

Naast heerlijk eten kunt u bij Friends ’n Bites ook genieten van vele heerlijke soorten wijn welke zijn samengesteld door onze wijnleverancier Jos Rijnaarts. Wat dacht u van onze Pinot Grigio van Giorgio & Gianni of een Merlot van Fortant? Bij onze High Wine serveren wij enkele happa’s bereidt door de chef van Friends ’n Bites. U kunt hierbij kiezen uit vlees of vis.

Voor de fans van lekker bier kunt u bij Friends ’n Bites ook eens een echte High Beer boeken. U krijgt 4 verschillende streekbieren met een selectie borrelhapjes.

Bij Friends ’n Bites is uw Dinercheque meer dan uitstekend besteed. Wij kijken er van harte naar uit u in ons unieke restaurant te mogen verwelkomen. Vergeet uw Dinerbon niet mee te nemen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10