Grand Cafe De Heerenkamer

Dinerbon Nunspeet Grand Cafe De Heerenkamer
Adres
Spoorlaan 42
8071 BR Nunspeet
Telefoon
0341-25 23 34
Dinerbon Nunspeet Grand Cafe De Heerenkamer
Dinerbon Nunspeet Grand Cafe De Heerenkamer

Er is in Nunspeet een unicum. Een bijzondere plek in het midden van het land waar mannen samen kunnen komen om op echt Britse wijze te genieten van het leven. Het gaat hier natuurlijk over de whiskybar De HeerenkameR. Deze uitstekende bar heeft naast een enorme collectie whisky’s ook een interieur waar iedereen van kan genieten, niet alleen de mannen. U kunt hier tegenwoordig ook betalen met de Dinerbon van Diner Cadeau.

Ondanks de naam is de HeerenKameR niet alleen voor mannen. Iedereen is welkom en zal zich ook welkom voelen. De comfortabele fauteuils gaan goed gepaard met elk stel billen. Het stijlvolle Brits-koloniale sociëteitsruimte gevoel is niet alleen aangenaam om naar te kijken, het is ook de ideale omgeving om te genieten van een heerlijk glas uitmuntende whisky. En daar is meer dan genoeg keus in. Zo veel keus zelfs dat meestal pas met hulp van het zeer professionele personeel de knoop kan worden doorgehakt. Met een aanbod van meer dan 175 verschillende soorten whisky, die ook nog eens vanuit alle hoeken van de wereld komen, is het dan ook wel een lastige taak.

U kunt ervan op aan dat ze bij de HeerenkameR weten waar ze het over hebben. Ze hebben in het verleden namelijk, als enige Nederlandse whiskybar ooit, de prijs van het britse blad ‘Whisky Magazine’ ontvangen. Deze prijs draagt de naam Whiskybar of the World. Kom dus snel langs om deze bar te ervaren. Vergeet niet te betalen met een Dinercheque van Diner Cadeau.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan