Restaurant Il Camino

Dinerbon Nunspeet Restaurant Il Camino
Adres
Nijverheidsweg 2
8071DH Nunspeet
Telefoon
0341 264 155
Dinerbon Nunspeet Restaurant Il Camino

Wil je lekker uit eten in Nunspeet? Probeer dan eens restaurant Il Camino. Zoals je al uit de naam kunt afleiden is dit een Italiaans restaurant. Proef hier de authentieke Italiaanse keuken en natuurlijk kun je hier ook terecht met je Dinerbon. Bij restaurant Il Camino kun je terecht voor vrijwel alle soorten Italiaanse gerechten, zoals pizza's, pasta's en allerlei vlees- en visgerechten. Heb je een feestje te vieren thuis, op het werk of op een andere locatie? Il Camino verzorgd ook voor jou catering op locatie. En natuurlijk kun je ook dan gebruik maken van je Dinercheque.

Wat staat er op de kaart bij Il Camino?

Het menu van restaurant Il Camino heeft een verscheidenheid aan gerechten, zodat je altijd wel gerechten kunt vinden die aan jouw smaak voldoen. Wil je pizza? Dan heb je de keuze uit een hele lijst aan verschillende soorten vers gemaakte pizza's. Als voorgerecht heb je de keuze uit verschillende antipasta gerechten of verschillende soorten soepen. Natuurlijk kun je naast pizza ook kiezen voor allerlei soorten pasta's als hoofdgerecht. Mis je bij Italiaanse gerechten toch een stuk lekker vlees? Dan biedt de kaart van Il Camino ook vleesgerechten van de grill, zoals biefstuk, spareribs en varkenshaas. Ook een lekker stuk vis behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard sluit je je diner af met een typisch Italiaans dessert, zoals tiramisu of Italiaans ijs. Tevens kun je met je Dinerbon bij Il Camino terecht voor het maandmenu die de kok voor een speciale prijs klaarmaakt.

Catering

Gebruik je Dinercheque ook voor een feestje bij je thuis of op een andere locatie door de cateringservice van Il Camino in te schakelen. Je hebt daarbij de keuze uit allerlei warme en koude buffetten, maar ook uit een antipasta buffet of een hapjesbuffet. Heb je zelf bepaalde wensen voor een buffet? Bespreek dan je wensen met Il Camino en ongetwijfeld zal er dan veel mogelijk zijn.

Kinderfeestje

Ook voor je kinderfeestje kun je bij Il Camino terecht. Kinderen kunnen hier onder leiding van de kok hun eigen pizza samenstellen in een workshop van twee uur. De kinderen leren hoe ze pizza moeten kneden en beleggen en uiteraard kunnen ze hun eigen pizza nadat het uit de oven komt lekker opeten. Il Camino is het recept voor een geslaagd kinderfeestje.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10