Hotel de Bilderberg

Dinerbon Oosterbeek Hotel de Bilderberg
Adres
Utrechtseweg 261
6862AK Oosterbeek
Telefoon
026 339 6372
Dinerbon Oosterbeek Hotel de Bilderberg
Dinerbon Oosterbeek Hotel de Bilderberg

Op een prachtige groene locatie aan de rand van de plaats Oosterbeek vindt u een prachtige witte villa waarin Hotel de Bilderberg huist. In dit hotel, dat van alle gemakken is voorzien, kunt u vorstelijk overnachten in een van de prachtige kamers. U bent in dit hotel echter ook welkom met uw dinerbon voor een smaakvol diner in een van de twee restaurants die het hotel rijk is. U heeft de keus tussen Julia’s Kitchen, een modern en licht restaurant met een Frans Amerikaanse keuken. In dit restaurant worden gerechten bereid met een knipoog naar de keuken van de jaren vijftig. Dit houdt in dat er wordt gewerkt met streekproduten van het seizoen, maar dat er wel wordt gewerkt met de nieuwste kooktechnieken. U zal verrast zijn door de heerlijke creaties die in deze keuken worden gevormd!

Het andere restaurant waar u met uw dinerbon welkom bent is Trattoria Artusi, een trattoria geheel in traditionele Italiaanse stijl, met prachtige wijnkasten, Italiaanse schilderingen en traditionele vloeren. U waant zich echt even in Italië als u deze mooie ruimte betreedt. Met uw dinercheque kunt u bij Trattoria Artusi komen genieten van delicatessen uit de traditionele Italiaanse keuken. Poespas is hierbij niet nodig, de pure en eerlijke smaken van Italiaanse cuisine spreken voor zich.

Of u nu kiest voor Julia’s Kitchen of voor de mooie Italiaanse Trattoria Artusi, u kunt een culinaire avond vol verassingen en nieuwe smaken verwachten. Lijkt dit u een mooie bestedingsmogelijkheid voor uw dinercheque, wacht dan niet langer en reserveer uw tafeltje in een van de twee restaurants van het statige Hotel de Bilderberg.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10