Julia's Kitchen

Dinerbon Oosterbeek Julia's Kitchen
Adres
Utrechtseweg 261
6862AK Oosterbeek
Telefoon
026 3396372
Dinerbon Oosterbeek Julia's Kitchen

Uit eten gaan in een restaurant dat onderdeel is van een hotel kan een bijzondere ervaring zijn. Er heerst vaak een unieke sfeer en de hotels zijn gelegen op de mooiste plaatsen. Een hotel met een voortreffelijk restaurant waar u met uw dinerbon welkom bent om te komen genieten van de lekkerste diners is Hotel de Bilderberg in Oosterbeek. Het bijzondere restaurant dat bij dit hotel hoort heet Julia’s Kitchen. Wanneer u hier komt eten met uw dinercheque zit u in een modern ingericht restaurant op in de lichte serre. Zowel de buitenwanden als het plafond zijn in deze serre van glas dus in het restaurant is volop daglicht.

De keuken van Julia’s Kitchen is geïnspireerd op de frans Amerikaanse keuken en geeft een knipoog naar de fifties. Op de menukaart komt het beste van twee werelden samen: de tradities uit de fifties, waarbij het nog vanzelfsprekend was dat alle gerechten puur en seizoensgebonden waren, met de moderne kooktechnieken van nu. De ingrediënten die in Julia’s Kitchen worden gebruikt zijn afkomstig van lokale leveranciers die allen veel passie hebben voor het vak. Van deze producten worden unieke gerechten bereid die u met uw dinerbon in een sfeervolle ambiance kunt komen proeven.

Wilt u ook graag komen proeven van het beste dat de keuken van de jaren 50 te bieden heeft? Schroom dan niet om een tafeltje te reserveren bij Julia’s Kitchen in Hotel de Bilderberg. U hoeft zeker geen gast van het hotel te zijn om welkom te zijn in het restaurant met uw dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10