Shira Yuki

Dinerbon Oosterbeek Shira Yuki
Adres
Van Toulon van der Koogweg 2
6862EC Oosterbeek
Telefoon
06 24966868
Dinerbon Oosterbeek Shira Yuki

Shira Yuki is een restaurant dat voornamelijk gespecialiseerd is in Aziatische visgerechten. Je vindt de horecagelegenheid aan de Van Toulon van der Koogweg 2 in Oosterhout. Het etablissement is voorzien van een strak-moderne, Aziatisch aandoende inrichting zonder dat er op een overdreven manier naar de cultuur van die streek wordt verwezen. Op maandag kun je er niet met je dinerbon of dinercheque terecht, want dan is deze horecagelegenheid gesloten. De rest van de week natuurlijk wel. Op dinsdag en woensdag is Shira Yuki van 3 uur ‘s middags tot 9 uur ‘s avonds geopend en van donderdag tot en met zondag kun je er terecht van half 3 ‘s middags tot half 10 ‘s avonds. Het restaurant biedt je ook een afhaal- en bezorgservice, zodat je desgewenst ook thuis van de heerlijkheden van dit restaurant kunt smikkelen. Kies je ervoor om thuis te eten, dan kun je echter niet met een bon of cheque betalen.

Omdat vis het hoofdbestanddeel van het menuaanbod van Shira Yuki vormt is het restaurant zonder twijfel hét adres in Oosterhout voor de liefhebbers van sushi. Wat dat betreft kan het restaurant je van meer dan 10 verschillende smaakvarianten voorzien. Daarnaast tref je op de menukaart tal van verschillende soorten gunkan en maki aan en blijkt het restaurant een ware topper te zijn op het vlak van de zogenoemde ‘roll’. De variatie aan ‘rolls’ is zelfs zo omvangrijk, dat je bij wijze van spreken elke week een andere variant bij Shira Yuki uit zou kunnen proberen en dat je vervolgens na een jaar tot de conclusie komt dat je ze nog steeds niet allemaal geproefd hebt. Ben je niet echt een visliefhebber, dan kun je ook kiezen voor gebakken kipfilet met chilisaus of kiploempia’s. En als je echt op zoek bent naar culinaire verwennerij, dan kies je voor een van de chef’s specials bij Shira Yuki. Deze specials bestaan onder meer uit gebakken kip of gebakken garnaal die overgoten wordt met een lekker pittige yuzu saus.

Als het na het nuttigen van een heerlijke maaltijd bij Shira Yuki tijd is geworden om je rekening te betalen, dan kun je daarvoor natuurlijk gewoon het saldo van je dinercheque of je dinerbon gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10