Trattoria Artusi

Dinerbon Oosterbeek Trattoria Artusi
Adres
Utrechtseweg 261
6862AK Oosterbeek
Telefoon
026 339 6372
Dinerbon Oosterbeek Trattoria Artusi

Wanneer u een groot liefhebber bent van Italiaanse delicatessen, dan bent u vast bij om te horen dat u uw dinercheque nu kunt besteden bij een echte Italiaanse Trattoria in Oosterbeek! U bent met uw dinercheque namelijk uitgenodigd bij Trattoria Artusi, waar u de typische sfeer  kunt ervaren die zo kenmerkend is voor de eetgelegenheden in Italië. De vloer van de trattoria komt uit Marken, de wijnkasten zijn afkomstig uit Toscane en de schilderijen die aan de muren hangen beelden het echte Italiaanse leven uit. Omdat de trattoria zich bevindt in een prachtige serre met ene glazen dak, kunt u er volop van het daglicht genieten. Het is echt een unieke locatie om uw dinerbon te besteden.

De trattoria is vernoemd naar de beroemde achttiende eeuwse culinaire schrijver Pellegrino Artusi. Dit schept uiteraard enige verwachting en de ervaren chefs werken dan ook iedere dag weer hard om deze reputatie in ere te houden. Zij laten u kennis maken met de herkenbare Italiaanse keuken, die geen franje nodig heeft om u te verassen met een pure en heerlijke smaak. Geniet bijvoorbeeld van piepkuiken gevuld met spinazie, ricotta, dragon en Parmezaan, geserveerd met gnocci of laat u verassen door een rosé gebraden runderhaas die is ingerold met Parmaham, Parmezaan en portobello geserveerd met een romige rode wijnsaus. Sluit uw diner af met de enige echte Tiramisu op basis van mascarpone, savolardi en grappa of kies voor een selectie van bijzondere Italiaanse kaassoorten.

Het team van Trattoria Artusi hoopt u snel welkom te mogen heten met uw dinerbon op deze mooie en bijzondere locatie in Oosterbeek.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10