Wegrestaurant Opheusden A15

Dinerbon Opheusden Wegrestaurant Opheusden A15
Adres
Rijksweg 1
4043HA Opheusden
Telefoon
0344 608921
Dinerbon Opheusden Wegrestaurant Opheusden A15
Dinerbon Opheusden Wegrestaurant Opheusden A15

Sinds oktober 2017 kunt u langs de A15 bij Opheusden terecht voor de heerlijkste gerechten bij Wegrestaurant Opheusden. Het uitgebreide menu met invloeden uit wereldwijde keukens zullen voor ieder wat wils bieden. U kunt hier gewoon terecht met uw dinerbon of dinercheque.

Ons restaurant is de ideale plek voor mensen die onderweg zijn maar ook voor mensen uit de regio. U zult namelijk versteld staan van de heerlijke gerechten die onze ervaren koks voor u bereiden. Of u nou trek heeft in een goed ontbijt, lunch of uitgebreid diner, het kan bij ons. Zo hebben wij ruime keuze uit luxe uitsmijters die voor een goed ontbijt of lunch zorgen en keuze uit verse salades. Maar ook gewoon Hollandse pannenkoeken, broodjes bal en tosti’s  kunt u bij ons krijgen. Voor de echte vleesliefhebbers hebben wij mix vlees schalen met onder andere kipfilet en varkenshaas of onze gyros, kapsalon of kebab. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben wij ook nog wokgerechten, verse visgerechten, schnitzels en pasta’s. De perfecte maaltijden voor onderweg of voor een lekkere avond uit.

Wegrestaurant Opheusden is zeven dagen per week geopend voor van 9 uur ‘s ochtends tot 11 uur ‘s avonds. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner. En vergeet niet uw dinerbon of dinercheque mee te nemen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10