De Waldhoorn

Dinerbon Otterlo De Waldhoorn
Adres
Dorpsstraat 2
6731 AT Otterlo
Telefoon
0318591239
Dinerbon Otterlo De Waldhoorn
Dinerbon Otterlo De Waldhoorn

Gelegen op een steenworp afstand van Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt restaurant de Waldhoorn. Al ruim twee eeuwen lang is de Waldhoorn een boerderij waar graag gasten ontvangen worden. Het heeft zich nu ontwikkelt tot een ontmoetingsplek waar liefhebbers van natuur en cultuur bij elkaar komen. Er komen mensen die nog gaan beginnen aan hun wandel- of fietstocht, of hun dag eindigen na een lange tocht. Maar ook mensen uit de buurt weten de Waldhoorn goed te vinden en weten dat dit de plek is om te zijn voor een gezellig hapje of diner. Het terras van de Waldhoorn behoort tot de beste terrassen van Nederland. Jij weet vast en zeker al wel waar jij je Dinerbon gaat uitgeven.

De Waldhoorn is aangesloten bij Dutch Cuisine. Deze organisatie zet zich in om de Nederlandse keuken weer stevig op de kaart te zetten. De Waldhoorn werkt hier aan mee door Nederlandse gerechten met een verhaal, met lokale en biologische ingrediënten op de kaart te zetten. De dinerkaart bestaat uit voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Bij de voorgerechten kan je denken aan gepocheerd ei met avocado en toast of Veluwse vitello tonnato. Er zijn diverse maaltijdsalades te verkrijgen, deze kan je zowel als voor- en hoofdgerecht bestellen. En bij de hoofdgerechten heb je keuze uit onder andere boerderijhert, zalm en vegetarische curry. Voor de kinderen is een speciaal kindermenu aanwezig, zelfs met voorgerechten. De gerechten zijn betaalbaar en je rekent natuurlijk af met je Dinercheque.

Ook voor de lunch, tussen je wandel- of fietstocht door bijvoorbeeld, kan je terecht bij de Waldhoorn. Wat dacht je van boerenbrood met een tonijnsalade? Of een smakelijke dikbil burger? De lunch is rijkelijk en uitgebreid. Met een verzadigde buik kan je er zeker weer wat kilometers tegenaan. Vergeet niet af te rekenen met je Dinerbon.

De Waldhoorn is iedere dag geopend, van 10.00 tot 22.00 uur. Als je binnenkort een dagje naar de Veluwe gaat, neem dan zeker je Dinercheque mee. Wie weet kom je langs de Waldhoorn en dan wil je hem graag gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10