Cafe Restaurant De Heerdt

Dinerbon Putten Cafe Restaurant De Heerdt
Adres
Kerkplein 1
3881 BH Putten
Telefoon
0341 - 351402
Dinerbon Putten Cafe Restaurant De Heerdt
Dinerbon Putten Cafe Restaurant De Heerdt

Wij heten u welkom bij café restaurant de Heerdt, waar wij een eeuwenoude traditie in ere houden; zorgen dat alle gasten het optimaal naar hun zin hebben. U kunt bij ons daarom voor een goede prijs heerlijk dineren in een prachtige omgeving en een ongedwongen huiselijke sfeer. Uw Diner Cadeau Dinerbon kunt u hier optimaal besteden.

Café restaurant de Heerdt ligt in het sfeervolle dorpshart van Putten en is hierdoor een uitvalsbasis voor fietsers en wandelaars die op ontdekkingstocht in de omgeving zijn. Echter is de Heerdt geschikt voor iedereen die eerlijke streekgerechten aangevuld met culinaire klassiekers kan waarderen; bij aangename temperaturen buiten op het terras of in onze gezellige zaak.

Bij de Heerdt bieden wij u verschillende buffetten aan en een menukaart waar u a la carte van kunt bestellen. Wij hebben onder andere een Frans buffet, een Veluwe buffet, een Spaans tapas buffet en een Italiaans buffet. Daarnaast kunt u genieten van onze voorgerechtenbuffet en nagerechtenbuffet, aangevuld met onze salades en verschillende koffietafels. Onze mosselkaart bevat verscheidende mosselgerechten en is zeer populair. Zowel met de hele familie als met z’n tweeën zult u bij de Heerdt een heerlijke avond beleven.

Bekijkt u onze uitgebreide menukaart ook eens op onze website. Hier vindt u ook een exclusief inkijkje in de geschiedenis van ons restaurant en ons warme interieur.

Wilt u onvervalst genieten? Eerlijk, zonder al teveel franje? Besteed uw Diner Cadeau Dinercheque dan in het prachtige café restaurant de Heerdt in Putten. Genieten beleeft hier zijn piek. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen. Tot dan! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10