EMjoy Coffee, Food & More

Dinerbon Putten EMjoy Coffee, Food & More
Adres
Kerkstraat 34
3882BS Putten
Telefoon
0341 352090
Dinerbon Putten EMjoy Coffee, Food & More

EMjoy Coffee, Food & More is gevestigd aan de Kerkstraat 34 in het winkelhart van de Gelderse plaats Putten. Het etablissement is modern en gezellig ingericht en heeft veel weg van een lunchroom, waardoor je in eerste instantie wellicht over het hoofd ziet dat je er ook lekker kunt dineren. Het horecabedrijf beschikt tevens over een straatterras, zodat je bij goede weersomstandigheden desgewenst ook in de open lucht van je consumpties kunt genieten terwijl je zicht hebt op het flanerende winkelpubliek. EMjoy is op zondag en maandag gesloten. Op dinsdag kun je er van half 10 ‘s morgens tot 5 uur ‘s middags met je dinercheque of dinerbon terecht, op woensdag van 9 uur ‘s morgens tot half 8 ‘s avonds op donderdag en zaterdag van half 10 ‘s morgens tot half 8 ‘s avonds en op vrijdag van half 10 ‘s morgens tot 9 uur ‘s avonds.

De kernwoorden van deze eetgelegenheid zijn: smaakvol, gastvrij en betaalbaar. Daarbij staan kwaliteit, kwantiteit en het verlenen van service hoog in het vaandel. Kort gezegd kun je stellen dat je bij EMjoy meer dan waar voor je geld krijgt. Het aanwezige personeel zal daarnaast alles aan doen om ervoor te zorgen dat iedere gast uiteindelijk als een tevreden gast het etablissement verlaat. Vanwege de ruime openingstijden kun je bij dit horecabedrijf 5 dagen per week van een lekkere lunch genieten en 4 dagen van een verrukkelijk diner. Voor de lunch prijken er op de menukaart van EMjoy onder andere vertrouwde lekkernijen zoals uitsmijters en pannenkoeken. Heb je rond het middaguur al grote trek, dan maakt de keukenbrigade ook graag onder meer een schnitzel of een maaltijdsalade voor je klaar. Dineren bij deze eetgelegenheid is mogelijk in 3 gangen waarbij je vanzelfsprekend zelf bepaalt uit welk voor-, hoofd- en nagerecht je menu bestaat. Je hebt voor het hoofdgerecht voornamelijk keuze uit vlees- en visvarianten, maar het horecabedrijf biedt je ook een vegetarische optie.

Je sluit je aangename verblijf bij EMjoy vanzelfsprekend af met het betalen van de rekening voor alle dranken en spijzen die je er genuttigd hebt. Omdat dit horecabedrijf acceptant van de dinercheque en de dinerbon is kun je er gewoon met het beschikbare saldo ervan afrekenen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
369 reviews
8 . 5 /10