Restaurant Smakelijck

Dinerbon Putten Restaurant Smakelijck
Adres
Harderwijkerstraat 14
3881EH Putten
Telefoon
0341 351 256
Dinerbon Putten Restaurant Smakelijck
Dinerbon Putten Restaurant Smakelijck

Bent u een liefhebber van goed én gezond eten? Dan moet u met uw Dinercheque bij Restaurant Smakelijck in Putten zijn! Hier kunt u terecht als u gewoon gezellig uit eten wilt, maar ook als u bewust op uw voeding wilt letten. De chef-kok van Restaurant Smakelijck kookt namelijk aan de hand van het gelijknamige kookboek, waar het gebruik van pure ingrediënten centraal staat. Bij het bereiden blijven ze bij de basis, waardoor de oorspronkelijke waarde en smaak van de ingrediënten behouden blijft. Kom dus gauw langs voor een lunch of diner en neem uw Dinerbon mee!

Bij Restaurant Smakelijck zal u een unieke menukaart aantreffen. Hier vindt u de perfecte balans tussen klassieke gerechten en eigentijdse creatieve hoogstandjes. Het keukenteam werkt met dagverse en ambachtelijke ingrediënten, waarbij geen E-nummers zijn gebruikt. Houdt u van uitgebreid dineren? Voor slechts €31,50 kunt u al een driegangenmenu bestellen. Of in ruil voor uw Dinercheque natuurlijk! U mag dan zelf kiezen uit welke lekkernijen uw maaltijd bestaat. Neem bijvoorbeeld als hoofdgerecht varkenshaasmedaillon met zacht gegaard buikspek en jus van rozemarijn of de gevulde aubergine met brie, tomaten en pesto. Ook serveren ze altijd een verse vis van de dag. Geniet samen van de pure gerechten onder het genot van een mooi glas wijn van de indrukwekkende wijnkaart.

Heeft u een bepaalde dieetwens of allergie? Dan kunt u ook met uw Dinerbon terecht bij Restaurant Smakelijck. Op de menukaart wordt namelijk al aangegeven welke gerechten suikervrij, glutenvrij, lactosevrij of vegetarisch zijn. Zo kan iedereen aan tafel genieten van een heerlijk en ontspannen diner!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews