Restaurant Smakelijck

Dinerbon Putten Restaurant Smakelijck
Adres
Harderwijkerstraat 14
3881EH Putten
Telefoon
0341 351 256
Dinerbon Putten Restaurant Smakelijck
Dinerbon Putten Restaurant Smakelijck
Dinerbon Putten Restaurant Smakelijck
Dinerbon Putten Restaurant Smakelijck

Bent u een liefhebber van goed én gezond eten? Dan moet u met uw Dinercheque bij Restaurant Smakelijck in Putten zijn! Hier kunt u terecht als u gewoon gezellig uit eten wilt, maar ook als u bewust op uw voeding wilt letten. Het keukenteam van Restaurant Smakelijck werkt met dagverse Veluwse streekproducten die op ambachtelijke wijze worden bereid. Kom dus gauw langs voor een diner en neem uw Dinerbon mee!

Bij Restaurant Smakelijck zal u een mooie menukaart aantreffen. Hier vindt u de perfecte balans tussen klassieke gerechten en eigentijdse creatieve hoogstandjes.

Smakelijck Specials

Naast de menukaart kunt u er ook voor kiezen om lekker in de watten gelegd te worden door het keukenteam. Zij stellen meerdere keren per maand een heerlijk menu voor u samen met de mooiste Veluwse seizoensproducten. U hebt keuze uit een 3-, 4- of 5-gangenmenu. Vraag onze bediening naar de huidige Specials. 

3-gangen Smakelijck Special voor € 33

4-gangen Smakelijck Special voor € 39

5-gangen Smakelijck Special voor € 45

Heeft u allergieën of dieetwensen? Het keukenteam van Restaurant Smakelijck houdt er graag rekening mee. Zo kan iedereen aan tafel genieten van een heerlijk en ontspannen diner!

Dagelijks geopend vanaf 17.00 uur

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10