Sauna Drome Putten

Dinerbon Putten Sauna Drome Putten
Adres
Tolweg 13 - 15
3881 SX Putten
Telefoon
0341-491301
Dinerbon Putten Sauna Drome Putten
Dinerbon Putten Sauna Drome Putten

Bij Sauna Drome in Putten begrijpen wij dat een dag heerlijk ontspannen heerlijk afgesloten moet worden met een goede en gezonde maaltijd. Daarom kunt u nadat u een bezoek aan een van onze sauna’s stoomcabines, baden of beautycentrum hebt gebracht in ons restaurant genieten van een grote verscheidenheid aan overheerlijke gerechten. Ook met uw Dinerbon. Het gastvrije personeel zal u met open armen ontvangen zodat u het fantastische gevoel dat u over hebt gehouden aan uw massage of beautybehandeling niet meteen kwijtraakt.

Elk moment van de dag is geschikt voor een lekkere en/of een gezonde maaltijd. Of het nu gaat om een klein lunchgerecht, uitgebreid diner of heerlijk tussendoortje. Onze keukenbrigade onder leiding van ervaren chef-kok staat voor u klaar en maakt gebruik van dagverse en seizoensgebonden producten. Uw gerecht is daarom niet alleen heel lekker, maar ook heel gezond. Daarnaast willen wij altijd rekening houden met uw dieet of allergie. Stel onze bediening op de hoogte en de kok zal zorgen dat er voor u een heerlijk alternatief wordt bereid. Daarnaast bieden wij een mooie selectie aan goede wijnen.

U kunt op koude dagen van dit alles genieten bij het knapperende haardvuur en wanneer het weer dit toelaat heerlijk buiten op het terras. Ons restaurant biedt een prachtig panoramisch uitzicht op het mooie Veluwse landschap.

U zult bij het restaurant van Sauna Drome in de geest van ons Wellness centrum koninklijk behandeld worden. De vriendelijke en professionele bediening zullen zorgen dat u uw ontspannen gevoel niet kwijtraakt, maar dat het juist versterkt wordt. Ga herboren de deur uit bij Sauna Drome en combineer uw behandeling met een overheerlijk diner! Wij accepteren ook uw Dinercheque.  

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10